Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Te jó Isten, még egy remake

2010.07.13. 11:00 koimbra 1 komment

A Warner stúdió újabb feldolgozásra adta áldását, ezúttal a Te jó Isten (Oh, God!) 1977-es vígjátékot remake-lik. A főbb szerepekben Paul Rudd és Betty White lesz látható, a produkció mögött Jerry Weinraub fog állni producerként. Weintraub tervezgeti már egy ideje az új változatot, egy ponton Ellen DeGeneres lehetett volna az egyik karakter megformálója.

Az eredeti film tartalma és előzetese: Jerry átlagos fickó. Egyszerű és unalmas életet él, a szupermarketben dolgozik, ahol mindenki ismeri és szereti. Jerry meglepődik, amikor Isten kiválasztja egy feladatra. Nem hisz a szemének, amikor kiderül, hogy Isten idős, szemüveges férfi, aki nagyon hasonlít a komikus George Burnsre. Persze először is meg kell győznie Jerryt arról, hogy valóban az, akinek mondja magát. Miközben a férfi egyre közelebb kerül hozzá, úgy távolodik a feleségétől, aki azt hiszi, hogy elment az esze. Hamarosan eljön az idő, amikor Jerrynek a nyilvánosság elé kell állnia az isteni üzenettel.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672148588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kishug 2010.07.13. 16:06:19

Talán már kifogytak a kreativitásból...vérfrissítés kéne.
süti beállítások módosítása