Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kosinski rendezi az Archangelst

2010.07.14. 21:40 koimbra Szólj hozzá!

Joseph Kosinki a Tron Legacyval mutatkozik be Hollywoodban, a filmet még be se mutatták, de máris kapcsolatba hozták néhány produkcióval, például úgy néz ki a helyzet, hogy a Fekete lyuk feldolgozását fogja elkészíteni és az Oblivion posztapokaliptikus sci-fit is ledirigálhatja.  Ezen kívül most derült ki, hogy az Archangels rendezői székét fogja melegíteni, ezt a produkciót úgy írták körül, hogy egy Bourne tipusú thriller lesz, amiben lesz néhány földönkívüli dolog is.

A projekt mögött Ridley Scott és Tony Scott fog producerként állni, saját cégüket is bevonják a munkálatokba, a forgatókönyvet az újoncnak számító Andrew Will tette le az asztalra. A történet a közeli jövőben fog játszódni és egy elit osztagot állít a középpontba, akik űrlényekre fognak vadászni.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262152203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása