Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stone és Harrelson a Friends with Benefitsben

2010.07.15. 13:03 koimbra 1 komment

Emma Stone következő filmje, az Easy A csak szeptemberben kerül a mozikba,  ám ennek rendezőjével, Will Gluck-kal újra összeállnak a Friend With Benefits projekt kedvéért. Ráadásul Stone a Zombieland után ismét együtt játszhat Woody Harrelsonnal. Rajtik kívül Mila Kunis, Jenna Elfman, Andy Samberg, Richard Jenkis, Patricia Clarkson és Justin Timberlake lesz látható az alkotásban. Alex Rodriguez baseballjátékossal is tárgyalnak az egyik szereppel kapcsolatban.

A filmben egy fejvadász és egy magazin szerkesztője kénytelen megosztani egymással az albérletet, ám a srác beleszeret a hölgybe, de sajnos a csaj mással jár. A forgatás e hónapban veszi kezdetét és 2011-ben mutatnák be a filmet. Érdekesség, hogy korábban Ivan Reitman tervezete is ezen a címen futott, aztán átkeresztelték Fuckbuddies-ra.

Címkék: miújság vígjátékhír friends with benefits

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252153320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

randell 2010.07.15. 14:47:28

de idegesítő mikor egy zenész azt hiszi,hogy mindenhez ért és elkezd filmekben felbukkanni....2 kivétel mondjuk van: Will Smith és "Marky Mark"
de Justin és J.Lo...meg a többiek..szánalom szerintem.
süti beállítások módosítása