Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Larry Charles rendezi Jim Carreyt

2010.07.20. 17:07 koimbra 1 komment

A Juno után úgy volt, hogy Jason Reitman fogja rendezni a Pierre Pierre vígjátékot Jim Carreyvel a főszerepben. Ám régen volt már 2008 márciusa, Reitman már rég lelépett a projekt környékéről, Carrey még kitart. A holtpontról csak most sikerült kijutni, Larry Charlest szerződtették le a direktori posztra, az úriember korábban Sacha Baron Cohennel dolgozott együtt a Bruno és a Borat filmeken és 20 millió dollárból hozzák tető alá a produkciót, ez Jim Carrey régi fizetése, de mióta már nem dönget box office csúcsokat nem kap ennyit, legalábbis itt nem vághatja zsebre ezt az összeget.

Carrey egy önimádó, lusta, francia nihilistát játszik, akit megbíznak azzal, hogy az ellopott Mona Lisa festményt Párizsból Londonba vigye. A The Playlist betekintést nyert a forgatókönyvbe és azt írják, hogy R kategóriás vígjátékra készüljünk fel. A főszereplő például így mutatja be magát:  "Anyám egy kurva, idióta apám megdugta néhány éve és 9 hónapra rá az anyaméhből kikerültem ebbe a szaros életbe. "

Címkék: miújság vígjátékhír pierre pierre

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552164113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.07.21. 09:54:34

én és én meg az irén jutott először eszembe
süti beállítások módosítása