Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rockwell helyett Brody játssza Józsefet

2010.07.21. 18:25 koimbra 1 komment

Még májusban írtam arról, hogy Bette Midler, Sam Rockwell, Kim Catrall és a popcsillag Pixie Lott lesznek a Sweet Baby Jesus főszereplői. Az eltelt időszak alatt azonban ketten kikerültek a képből, Rockwell sajnos mégsem játssza el Józsefet és Catrall is elhagyta a feldélzetet, helyükre Adrien Brody és Sharon Stone érkezett.

Brody egy József nevű személyt fog játszani, aki terhes tini barátnőjével, Máriával Bethlehembe érkeznek Karácsony táján. A városka lakói közül egyre többen kezdik azt hinni, hogy hamarosan tanúi lesznek a Második Eljövetelnek. Máriát Lott fogja játszani, az alkotók először Britney Spearst szerették volna a szerepre, Stone pedig Darlenét, Mária anyját alak A történet a 70-es években fog játszódni, József és Mária hippifigurák lesznek. A vígjátékot Peter Hewitt, a Műkedvelő műkincsrablók és a Garfield rendezője készíti.

Címkék: miújság sweet baby jesus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652166742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.07.21. 19:12:48

PFFF rendezés alapján bukás! És a történet is elég cifra!!!
süti beállítások módosítása