Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Debt előzetes - Worthington háborús bűnösre vadászik

2010.07.21. 10:26 koimbra Szólj hozzá!

Sam Worthington ezúttal nem egy idegen bolygóra kerül, nem harcol vérengző gépszörnyetegekkel, ezúttal hanyagolja a fantasy műfaját és egy thrillerben vállalt szerepet. A The Debt története 1965-ban veszi kezdetét, három fiatal Moszad ügynök kapja feladatul, hogy kutasson fel és öljön meg egy náci háborús bűnöst. 30 évvel később Ukrajnában tűnik fel egy ember, aki úgy tűnik, hogy a 65-ben végrehajtott küldetés célpontja volt.  Az egyik korábbi ügynöknek újra aktivizálnia kell magát, hogy kiderítse igazságot.

A produkció a Ha-hov izraeli thriller alapján készült John Madden a Szerelmes Shakespeare (Shakespeare in Love) és a Corelli kapitány mandolinja (Captain Corelli's Mandolin) készítőjének a rendezésében. A forgatókönyvet Jane Goldman és Matthew Vaughn írták, Worthingtonon kívül még Helen Mirren, Jessica Chastain, Ciarán Hinds, Tom Wilkinson, Marton Csokas játsszák a főbb szerepeket. Az alkotást Észak-Amerikában december 29-én mutatják be.

Címkék: trailer thrillerelőzetes the debt

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72165546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása