Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az utolsó Fűrész első előzetese

2010.07.22. 21:57 koimbra 2 komment

Tegnap a motion postert vehettétek szemügyre, ma pedig kikerült a netre az utolsó Fűrész első előzetese.Az alkotók szándéka szerint ezután már nem fűrészelnek tovább, hogy mennyire szavatartóak majd meglátjuk, előtte viszont a horror franchise hetedik részét nézhetjük meg, illetve kissé bizonytalan, hogy mi mikor ülhetünk be rá, hiszen a hatodik felvonás azért nem került a mozikba nálunk, mivel X kategóriás lett, azaz nem érte volna meg a filmszínházakba küldeni (a negyedik epizód is hasonló besorolást kapott, de az még egy-két helyen lement). A teaser trailer nem túl hosszú, viszont eléggé meghozta a hangulatot a produkcióhoz, bár aki csalódottan állt fel az utóbbi részek után, szinte biztosra veheti, hogy ez sem fog tetszeni neki.

Címkék: trailer fűrész franchise sequel horrorelőzetes fűrész 7

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522169565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.23. 01:40:52

Én már a hatodikra is csak azért mentem el, mert láttam az előző 5-öt, de szerencsére nagyon kellemes meglepetés ért. Szerintem ez egy olyan franchise, amelyiket szinte a végtelenségig lehet húzni, hisz csak évi 6-7 csapdát kell kitalálni és megépíteni, majd pár hét alatt egy maroknyi stábbal leforgatni. Kis költségvetés, de megvan az évi Fűrész adag.
Remélem azért a 3D érzékeltetése miatt nem tesznek be olyan jeleneteket, amelyeket máskülönben nem "kívánna" a film.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.07.23. 08:45:36

Remélem, hogy tényleg az utolsó lesz és most rendesen odateszik magukat. Az előzetes kecsegtető.
süti beállítások módosítása