Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Don't Be Afraid of the Dark poszter

2010.07.22. 11:45 koimbra 1 komment

Észak-Amerikában jövő év január 21-én mutatják be a Don't Be  Afraid of the Dark horror feldolgozását, a forgatókönyvet Matthew Robbins és Guillermo Del Toro írta, utóbbi producerként is felügyelte a projekt elkészülését. Az eredeti művet 1973-ban mutatták be a televízióban és hamar klasszikussá vált (bár errefelé talán csak kevesen hallottak róla). 

A történet szerint egy fiatal lány (Bailee Madison) apjához (Guy Pearce) és annak barátnőjéhez (Katie Holmes) költözik. Nem telik el sok idő és felfedezi, hogy az alagsorban különféle lények élnek.

 

Címkék: remake poszter dont be afraid of the dark

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr752168363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2010.07.22. 12:34:45

Én még nem hallottam róla, sem a régiről sem az új feldolgozásról, de tetszetős. G. Del Toro nagy kedvenc a Faun Labirintusa óta, és az, hogy Katie Holmes is szerepel egy horrorisztikus környezetben kíváncsivá tett.
süti beállítások módosítása