Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Karib-tenger kalózai 4 elő-előzetese

2010.07.24. 15:16 koimbra 3 komment

Az előzetest Jack Sparrow kapitány vezeti be, meghitt hangulatban üldögél egy asztalnál a természetben, két gyertya és egy fél üveg rum társaságában, majd felénk fordul és szól hozzánk néhány mondatot. A filmből sajnálatosan egy árva részletet sem mutatnak, a forgatáshoz nemrég kezdtek hozzá, még biztosan dolgoznak az effektmesterek, hogy hamarosan kedveskedni tudjanak egy jelenettel vagy néhány képkockával. Azért annyit megtehettek volna, hogy Penélope Cruzt, a film női főhősét is beültetik Sparrow kapitány mellé. A negyedik felvonást nem az előző részeket készítő Gore Verbinski csinálja, eléggé elfoglalt a Rangoval, helyette Rob Marshall irányításával zajlanak a munkálatok.

Címkék: teaser karib tenger kalózai franchise sequel karib tenger kalózai 4 kalandelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672172995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.07.24. 19:20:42

Korán megkezdik a Hypekeltést hozzá. De nembaj, Johnny-t bírjuk! :)

Maci-laci 2010.07.25. 13:23:25

Hát én nagyon várom! Johny Depp nagy szerepe ez!!!

Don't Panic, Stay Calm 2010.08.03. 20:10:55

Johnny akkorát alakít ebben a szerepben, hogy nyugodtan kikiálthatjuk az évszázad legjobb figurájának. De rohadtul soká lesz még az a jövő május!
süti beállítások módosítása