Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aja a Maniac feldolgozását fontolgatja

2010.07.24. 14:23 koimbra Szólj hozzá!

Alexandre Aja horrorokra specializálódott rendezővel a Shocktillyoudropnak sikerült váltania néhány szót, a Magasfeszültség (High Tension) és a Tükrök (Mirrors) direktora elárulta, hogy szeretné újraforgatni az 1980-ban bemutatott Maniac filmet. Ez az a projekt, amelyben nagyon szeretne részt venni és a régi üzleti partnerére Greg Levasseurre bízná rá az alkotás levezénylését. Ez egyelőre még csak egy terv, még nem szerződött le senki és csak beszélnek róla.

Az eredeti filmben egy őrült sorozatgyilkos New Yorkban nőket gyilkolt. Gyerekkorában az anyja sokszor bántalmazta, tetteivel úgy gondolta, hogy rajta áll bosszút. Egy nő egyszer lefényképezi, majd összebarátkoznak.

Ajától nem áll távol a remake, hamarosan bemutatásra kerül a Piranha, amely szintén egy feldolgozás és a nevéhez fűződik A sziklák szeme (The Hills Have Eyes) is, ez Wes Craven egykori horrorjának az új változata volt.

Címkék: remake miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422172860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása