Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Let Me In előzetes

2010.07.25. 17:12 koimbra 7 komment

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy az amerikaiak leginkább csak azokat a filmeket szeretik, amelyek Hollywoodban készültek (bár az idei nyár erre rácáfolt, mivel elég sok a bukta). Nem lennék meglepve, ha több millió amerikai nyitott szemekkel csodálkoza   azon, hogy Hollandiának, Csehországnak vagy Svédországnak is megvan a saját filmipara. Ugyan náluk is bemutatták az Engedj be! svéd filmet, de nem aratott túl nagy sikert, limitáltan azért csak összehozott 2 millió dollárt és az Álomgyárban leforgatták a saját verziójukat. A végeredményt hamarosan meglátjuk, addig is itt az előzetes, a történet főszereplője egy srác, aki megismerkedik egy hozzá hasonló korúnak tűnő vámpírral.

Címkék: trailer remake let me in horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732175014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.25. 17:55:38

Erre szoktam mondani, hogy amíg mi szinkront meg feliratot készítünk a külföldi filmekhez, addig az amcsik inkább leforgatják a saját verziójukat =D

chuck-d 2010.07.25. 19:00:25

a hónap elején kijött első trailerhez képest mintha direkt betettek volna ide olyan jeleneteket, amiben kicsit eltér az eredeti filmtől. de attól még rimék lesz, hogy itt kukászacsi lesz az öreg fején, mikor vadászik, meg van pár eltérő beállítás. nagyon bizonygatták, hogy a könyv az alap, nem a film, de ha mégsem így van, azt fel kellene vállalni, ennyi.
eddig nekem ez túlcsinált, túljátszott, meg nem attól fogom érezni, hogy valami nagyon ijesztő, ha közelikben lelátok a szereplők gyomráig a nyitott szájukon át.
bár azt is meg tudom érteni, hogy ha valakinek az eredeti visszafogottsága nem jön be, nem vagyunk egyformák.

Alex Mahone 2010.07.25. 20:52:11

Nagyon megpróbálják horrornak beállítani, kár, hogy már az alapnak se sok köze volt hozzá.

Érdekes, hogy buzgó amerikai barátaink ha jól nézem, még autós üldözést is vittek bele.

mr.rogers 2010.07.26. 13:13:52

bőven van a könyvben olyan dolog ami a másikból kimaradt remélem ide bekkerül pár ezekből

nyuszisz 2010.07.26. 21:19:27

Persze, biztos lesz az amerikaiban autós üldözés és akció, nem hülyék, valószínűleg stúdiófilmet készítenek ebből, s nem az eredetihez hasonló függetlent.

SassyGurl 2010.10.04. 09:58:54

Let ME In most felcsigázott, érdekesnek tűnik, amúgy a kislány nem a Kick Ass-ből van?
süti beállítások módosítása