Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Kick-Ass 2 története

2010.07.30. 11:18 koimbra 4 komment

A Moviewebnek alkalma nyílt arra, hogy elbeszélgessen  Mark Millarral, akinek a képregénye alapján készült el a Kick-Ass (vagy ahogy itthon magyarították Ha/Ver) film. Az interjú alatt természetesen szóba került az is, hogy mikor térhet vissza Hit-Girl és Kick-Ass. Millar elmondta, hogy jelenleg is azzal van elfoglalva, hogy megírja a képregény folytatását, az első rész mozis verziójának a rendezője Matthew Vaughn  az X-Men: First Class filmen dolgozik és áprilisig azt fogja csinálni. Millar Karácsonyra befejezi a képregényt, aztán áprilisban összeülnek Vaughnnal, hogy elkezdjenek dolgozni a Kick-Ass 2: Balls to the Wall címre keresztelt filmen.

A történetet sem rejtette véka alá, a második részben Red Mist meg akarja bosszulni apja halálát és míg képzelgéseiben ő a csúcsbűnöző, addig a valóságban továbbra sem képes elhatározásait véghezvinni.  Ezért hát felbérel egy orosz bérgyilkosnőt, hogy kutassa fel és végezzen Hit-Girllel, aki már apja egykori társánál él és jó ideje nem ölt meg senkit. Red Mist nem csak a lánynak, hanem Kick-Assnek is szét akarja rúgni a valagát, az interneten rálel egy csapatnyi fiatal bűnözőre és őket a srác ellen küldi. Millar azt mondja, hogy végül az egész sztori egy nagy csatába torkollik a Times Sqaure közepén, ahol kosztümös hősök küzdenek a gonoszok ellen. Az egyik csapat vezetője Hit-Girl, a másiké pedig Red Mist lesz.  A képregényíró hozzátette, hogy valami olyasmit kell elképzelni, mint Walter Hill The Warriors filmjében volt.

Címkék: miújság sequel kick ass kick ass 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812186847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desann 2010.07.30. 12:19:04

Nem is tudom, az első pont így volt kere. Ha képesek legalább megközelíteni az első rész színvonalát, akkor jöhet, de erre nem sok esélyt látok.

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.07.30. 19:13:48

nem kicsit izzadós ez

nekem igazából az első rész sem annyira tetszett

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.07.30. 21:49:13

Szerintem nem kene eroltetni a folytatast.

Kepregenyben el tudok kepzelni egy sorozatot Kick-Ass-szel, abban van fantazia boven.

Alex Mahone 2010.08.01. 14:52:20

Az elsőnek sem volt hihetetlenül fasza a sztorija, mégis milyen film lett belőle :)
süti beállítások módosítása