Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zűr a bankautomatánál

2010.08.02. 11:38 koimbra Szólj hozzá!

Brian Geraghty, Josh Peck és Margatira Levieva leszerződött az ATM thrillerre, amelynek forgatása szeptember végén indul Kanadában. A forgatókönyvet a Buried írója, Chris Sparling tette le az asztalra, a történet három fiatal munkásról szól, akik késő este megállnak egy bankautomatánál, ám hamarosan az életükért kell küzdeniük, mivel egy ismeretlen férfi foglyul ejti őket.

Geraghty eddig leginkább csak mellékszerepeket kapott, látható volt a Bőrnyakúak (Jarhed), A bombák földjén (The Hurt Locker) és a Több, mint sport (We are Marshall) filmekben.  Levieva a Kalandparkban (Adventureland) alakította a dögös Lisa P.-t és a Spreadben Ashton Kutcher oldalán feszített. Peck a Nickelodeon Drake & Josh sorozatából lehet ismerős és a Vörös hajnal remake-jében is játszik, bár ennek bemutatására még sokat kell várni az MGM csődhelyzete miatt

A produkciót David Brooks fogja dirigálni, az úriember eddig vágóként dolgozott, e film kedvéért azonban beáll a kamera mögé és kipróbálja magát rendezőként is.

Címkék: atm miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672192907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása