Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sean Penn lesz a Genius főszereplője

2010.08.04. 12:32 koimbra 2 komment

Sean Penn fogja eljátszani Max Perkinst, aki szerkesztőként (pontosabban literary editor) dolgozott olyan legendás írókkal, mint Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald és Thomas Wolfe. A Max Perkins: Editor of Genius című életrajzi könyvet már elég régóta szeretnék vászonra adaptálni, Lawrence Kasdan és Michael London is rendezőként tartózkodott  már egy időben a a tervezet fedélzetén, ám eddig még nem sikerült megvalósítani a filmet.

Nagyon úgy tűnik, hogy most beindul a projekt szekere, a rendezést Bill Pohlad vállalta magára. Pohlad eddig egyetlen alkotást készített, az Old Explorers dráma 20 éve került a mozikba. Ez nem jelenti azt, hogy az úriember azóta a filmkészítés közelébe se ment, producerként állt olyan művek mögött, mint a The Runaways vagy a Food, Inc. Dolgozott már együtt Penn-nel is, a Fair Game thrilleren és az Út a vadonba (Into the Wild) dráma-kalandfilmen.

Címkék: miújság könyvből film életrajzifilm

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512198015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kilobike 2010.08.04. 16:30:12

Into the Wild az elmúlt évek egyik legjobb filmje, Eddie Wedder csodás zenéjével.
süti beállítások módosítása