Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Honey x Honey Drops és No Money (+18)

2010.08.06. 12:06 Armida komment

 

Az alá és fölé rendelt szerep (egyeseknek) szexuálisan vonzó lehet, japánoknak különösen. A poszt két ilyen animét mutat be, az egyik yaoi (fiúxfiú) tehát akit zavar az ilyen téma, az ne nyomja meg a tovább gombot. :)

Korábban már írtam minden idők legjobb yaoi animéjéről és úgy látszik, azóta sem megy ki a divatból a sztori, illetve sokakat megihletett. Számos darab így vagy úgy de másolja a Szerelmi Ék-et és nemcsak yaoi stílusban. Ilyen például a Honeyx honey drops, amely Kanan Minami mangaka fejéből pattant ki. Mindössze kettő OVA (Original Video Animation) készült belőle, amit Mitsuhiro Togurou rendezett.

A történet nagyon egyszerű. Egy olyan világba vezeti be a nézőt, ahogy teljesen természetesnek számít az alá és fölé rendelt helyzet. A gazdag elit iskolások (Master-ek) az egyszerű állami sulikból segítőket választanak maguk mellé, az úgynevezett Honey-kat. A honey-k feladata, hogy mindenben rendelkezésre álljanak, ha kell cipelik a masterek táskáját, noszogatják őket hogy tanuljanak stb. Fő feladatuk, hogy a masterek sikeresen levizsgázzanak, emellett kiegyensúlyozottak legyenek (ugye érthető:D). És itt jön be a képbe a már említett Szerelmi Ék elem (péniszgyűrű), ugyanis minden master egy fülbevalót (de nevezhetjük elektromos piercingnek is) ad a honey-jának. Ameddig a fülbevalót hordja a honey, addig engedelmeskednie kell.

Kai master Yuzuzu-t, az egyszerű iskolás lányt választja honey-jának. A lány családja óriási örömmel fogadja, hogy a szeme fényük honey lett. Szegény Yuzuzu azonban nincs egészen tisztában vele, hogy nemcsak a tanulásról szól a dolog.

A Honeyxhoney Drops, egy szerelmi történet, megspékelve erotikával- de ne hentaira gondoljuk-féltékenységgel és ármánnyal, valamint izgalmas befejezéssel. Ahhoz képest, hogy mindössze két OVA-ból áll, igencsak mozgalmas. Sikerült belesűríteni sok mindent és ez mégsem ment a minőség kárára. Műfaja szerint shojo/sódzsó.

Az alábbi AVM (Anime Music Video) egy kis szösszenet. A zenéről inkább nem mondanék semmit. A Honeyxhoney Drops tube-olható.

 

El is érkeztünk ahhoz az animéhez, mely három évvel ezelőtt lázba tartotta a műfaj kedvelőit. A yaoi/jaoi történetéről remek kis összefoglalót szolgáltat a wiki, érdemes elolvasni azoknak akik nincsenek képben.

A No Money- Okane Ga Nai, egy igazán különös darab és ezt leginkább a figurák megjelenítésére értem.

Tetsuo egy mocskos kis görény, aki hogy tartozását egyenlítse a yakuza felé, fondorlattal eladja (szexrabszolgának) az unokatestvérét, a mimózalelkű és angyalka kinézetű Ayase-t. Még nem jutottam el a megfelelő mondatig, végig abban a hitben voltam, hogy Ayase kisgyerek, pedig nem. Kezdő egyetemista, konkrétan tizennyolc. Kanou, a huszonhat éves dúsgazdag üzletember százhúsz milkát licitál és készpénzben kicsengeti az összeget, ott helyben. Másnap mikor felébred Ayase, nem emlékszik semmire, köszönhetően annak, hogy az árverés idejére bedrogozták.

Ayase megkéri a férfit, hogy engedje szabadon, amibe Kanou bele is egyezik, azzal a feltétellel, ha visszafizeti neki a pénzét. Tudja hogy erre a fiú nem képes, így üzletet ajánl. Minden együttlétük után ötszázezret ad neki (micsoda baráti ár). Kanou persze rátesz egy kis kamatot, így kétszáz millió a végső összeg.

A történet azonban nem áll meg ezen a szinten. Természetesen közbeszól a yakuza, lesz itt minden, a pornóforgatástól kezdve a perverz politikusokig és vicces részekben sincs hiány. A négy OVA alatt annyi minden történik, hogy akár meg is lehetne filmesíteni. Műfaját tekintve yaoi és josei. Gondolom a stílus kedvelőinek nem kell bemutatni ezt a remek kis animét, de akik még csak most ismerkednek a műfajjal, nekik azt hiszem meglepetésekkel szolgálhat. És hogy jön a képbe az Ai No Kusabi? A szexrabszolgaság a válasz. A No Money tube-olható, de a 3. OVA már olyan részleteket tartalmaz, ami miatt csak regisztrációval folytatható a történet.

 

 

Címkék: anime

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr752203300
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása