Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russell Crowe lesz a Dirt Music főszereplője

2010.08.06. 16:24 koimbra Szólj hozzá!

Phillip Noyce, a Salt ügynök (Salt) rendezője már egy ideje tervezgeti Tim Winton regényének, a Dirt Musicnak a megfilmesítését. Rachel Weisz és Heath Ledger játszotta volna a főszerepet, ám aztán mégis leálltak az előkészületek. "Rachellel és Heath-szel már minden készen állt, össze is jött a pénz a forgatásra. Aztán Heath úgy döntött, hogy inkább Jokert választja, amiért egyáltalán nem lehetett hibáztatni. Az eltelt időben  azon voltunk, hogy kiválasszuk, hogy ki alakíthatná Luthert."  mondta Noyce.

Végül a keresés sikerrel járt, Russell Crowe szerződött le a filmre.  A történet egy kicsiny ausztrál halászfaluban játszódik, Luther Fox (Crowe) illegális pecásként tevékenykedik és eléggé mogorva természetté vált, mióta családja elhunyt, gitárját is félretette, pedig anno csodásan játszott rajta. Aztán egy nap találkozik Georgie Jutlanddal, egy sikeres halász feleségével és fellobban benne a láng, újra képesnek érzi magát, hogy zenéljen, előkapja hát régóta porosodó gitárját.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42203904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása