Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Superman és Batman nélkül készül el az Igazság Ligája film?

2010.08.07. 12:56 koimbra 6 komment

A Comicbookmovie oldal tudomása szerint a Warner úgy döntött, hogy ismét itt az ideje annak, hogy az Igazság Ligája (Justice League) háza táján történjen valami. Az elképzelés szerint Zöld Lámpás, Villám, Csodanő, Aquaman és a Marsi Fejvadász biztosan benne lenne a produkcióban, Batman és Superman azonban egyelőre kimaradna a filmből, ugyanakkor lehetséges, hogy a Sötét lovag és az Acélember egy napon feltűnne a ligában. A képregényszériában is volt olyan történet, ahol ez a két karakter nem szerepelt és mégis nagyon jó volt a történet, állítólag ilyen volt a The Brace and the Bold sztori is.

Pár éve George Miller szerette volna megrendezni az igazság Ligáját, a díszletek már nagyjából álltak és a szereposztás is megvolt (pl. Megan Gale - Csodanő, Adam Brody - Villám), aztán a Warner hirtelen lefújta az egészet, állítólag a költségvetés körül adódtak gondok, de arról is hallani lehetett, hogy a forgatókönyvvel  volt némi variálás, az utolsó verzióban Batman és Superman már nem volt benne (Gotham védelmezője kilépett a csapatból, Krypton szülöttét pedig megölte Doomsday.).

Ha már a DC-ről van szó, megemlítem a Zöld Lámpás film körül keringő pletykát, ami szerint a Warner annyira biztos abban, hogy a produkció hatalmas bevételt fog termelni, hogy máris két továbbra részt tervezett be, a folytatás forgatásához még az első rész bemutatója előtt látnának hozzá.  Még az is megeshet, hogy a második és harmadik felvonást együtt forgatják le. De vajon ehhez Ryan Reynolds mit szól? Vannak ezen kívül más kötelezettségei is, pl. a Deadpool és egyáltalán nem biztos, hogy egy év múlva rá fog érni újra felhúzni a gyűrűt.

Címkék: miújság képregényből film igazság ligája

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12205423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.08.07. 13:11:08

Érdekes lenne BAtman és Superman nélkül! Meg Adam Brodynak kellett volna nem kevés cucc hogy felpumpálják a Villám szerepre,elég gizda a gyerek!

Shyllard 2010.08.07. 13:31:38

Ha nem eredettörténet lesz, akk jöhet Superman és Batman nélkül nyugodtan.

Reilly 2010.08.07. 15:55:08

Superman és Batman a JLA alapítói. Nélkülük olyan lenne az Igazság Ligája... mint a Dallas Bobby nélkül. Kizártnak tartom, hogy a két fő karakter nélkül megjátsszák ezt az ötletet, és úgy készítsék el a filmet, mert akkor a jövő évi Comic Conon mint a lincselő tömeg, úgy fogják az alkotókat vasvillával végigkergetni egész San Diego-n.

Shyllard 2010.08.07. 16:37:02

@Reilly: Pedig igenis van nélkülük Igazság Ligája, csak az eredettörténethez lennének feltétlenül szükségesek.

Spawn85 2010.08.07. 21:22:12

Nekem úgy rémlik, hogy az Igazság Ligájának elég sok tagja van, szóval lehet simán egy olyan filmet csinálni, amiben nincs Superman és Batman.
Viszont az első "Ligás" filmnek, szerintem az alapításról kellene szólnia és abban jó lenne, ha benne lennének.

Alex Mahone 2010.08.08. 23:59:08

Én, mint laikus, akinek fogalma sincs, mi a f*szról van szó, azt mondom, Superman és főleg egy Christian Bale-játszotta Batman nélkül nem néznék ilyen filmet. Egészen egyszerűen azért, mert a képregényeket úgy tartom komolytalannak, ahogy vannak, legalábbis ezeket a Marvel-DC-mocskokat (bocs). Batmant ugye kezelésbe vette Nolan, Supermant pedig még kezelésbe veheti, de a többiek marhára nem csábítanak moziba, talán Lantern, ha nem cseszik el a filmet...
süti beállítások módosítása