Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keough is játszik a Mad Max 4-ben

2010.08.10. 12:06 koimbra Szólj hozzá!

George Miller jelenleg a Táncoló talpak (Happy Feet) második részének az utómunkálataival van elfoglalva, de e mellett tervezgeti a Mad Max 4-et. Mint már tudjátok Mel Gibson nem fog visszatérni, Tom Hardy játssza a főszerepet, mellette Charlize Theron fog feltűnni és Elvis Presley unokahúga, Riley Keough is benne lesz a produkcióban. Keough a Five Wives csapathoz fog tartozni, Zoe Kravitz és Adelaide Clemens alakítja a másik két tagot. Mivel Teresa Palmerről kiderült, hogy nem fog játszani a filmben, így még két hölgyeményt kell megnyerni, hogy teljes legyen a Five Wives. Keough idén kezdett színészkedni, a The Runawaysben kapta első filmszerepét, jövőre a The Good Doctor thrillerben Orlando Bloom oldalán láthatjuk őt és a Jack & Diane vérfarkasos romantikus alkotásra is leszerződött.

A Mad Max: Fury Road történetéről eddig még nem tudhatunk semmit, egyelőre annyi bizonyos, hogy a forgatás nem az előzőleg betervezett időpontban fogja kezdetét venni, ám még így is biztos, hogy 2012-re el fog készülni a folytatás.

Címkék: miújság mad max 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872212056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása