Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Resident Evil 4 magyar posztere

2010.08.12. 20:12 koimbra 4 komment

Íme a Resident Evil magyar plakátja, akárhogy is nézzük, az eredeti, angol cím jobban hangzik, mint A Kaptár. A hazai poszterre is csak Milla Jovovich neve fért fel nagyobb betűkkel, sem Ali Larter, sem Wentworth Miller nem kapott mellette helyet. Az első rész rendezője, Paul W. S. Anderson dirigálta a produkciót, a történet természetesen ismét a zombihentről fog szólni. Itthon az amerikai bemutatóval egy időben kerül bemutatására, azaz szeptember 10-én (érdekes, mivel péntekre esik, a hazai premiereket meg csütörtökön szokták a mozikba küldeni), méghozzá szinkronosan fogják írtani az élőholtakat.

A posztert az premierfilmek oldaláról szedtem.

Címkék: franchise resident evil sequel játékból film resident evil 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr972217928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

progvog 2010.08.12. 21:35:06

hüm, teljesen úgy emlékeztem, hogy az első rész magyar címe Resident Evil: A kaptár volt, de mindenhol azt írják, hogy szimplán A kaptár, nem is értem

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.12. 21:40:59

@progvog: Aztán nehogy végül valami méhész is beüljön rá úgy, hogy nem olvassa el a tartalmat:D

Fatal Error! System Halted! 2010.08.13. 08:23:41

Azért az vicces, hogy ez a szerintem közepesnél valamivel jobb sorozat (az eslô kettôt láttam nagyjából) az amerikai bemutatóval kerül a magyar mozikba, de a igazi kritika és/vagy közönségsikerek csak több hetes/hónapos csúszással (Kick-Ass, Eredet, Predators stb)

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.08.13. 11:09:47

@Fatal Error! System Halted!: Ja, meg az Expendables, ugye:( dilettánsok ülnek ott fent, ez lassan tény...

Az első résznél még volt értelme a kaptárnak, de a másodiknál, pláne a harmadiknál. negyediknél? Ez megint a "Halál"-szindróma lesz:)
süti beállítások módosítása