Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Michael Vartan bérgyilkosnő mellé szegődött

2010.08.13. 18:51 nyuszisz Szólj hozzá!

Michael Vartan csatlakozott Luc Besson hamarosan induló projektjéhez a Columbianahoz, ahol Zoe Saldanaval fog együtt dolgozni.

Azt már tudtuk, hogy Zoe Saldana alakítja azt a nőt, aki kislány korában szemtanúként látta, ahogy a környék gengsztere meggyilkolja a szüleit. Felnőve aztán kegyetlen bérgyilkossá válik, miközben elszántan keresi szülei gyilkosát is, hogy bosszút álljon. Vartan a bérgyilkosnő testvérét fogja alakítani (más filmes oldalak szerint a barátját), akinek tisztességesebb foglalkozás jut, ugyanis művész lesz és fogalma se  lesz róla, mivel foglalkozik Zoe. Az imdb-n még nem jelent meg, hogy pontosan, kit fog alakítani, de már feltüntették Vartan nevét.

Michael Vartant az Aliasból ismerjük, szerintem eddig a fiatal ügynök szerepe illet hozzá a legjobban. Sajnos, azóta nem láttam emlékezetes alkotásban. Főszereplő volt Big Shotsban, ami amolyan Született feleségek-féle sorozat volt, csak férjekkel, aztán a Hawthorne című kórházas szériában is megnézhettük. Engem egyik sem tudott lekötni egy-két résznél tovább.

A Columbiana forgatása nyár végén kezdődik, a tervek szerint Chicagóban, New Orleansben és Mexikóvárosban dolgoznak majd. Luc Besson a film producere, de a forgatókönyvben is dolgozott  Robert Mark Kamennel együtt. A rendező Olivier Megaton, aki a Szállító harmadik felvonását készítette.

Állítólag napjainkban Angelina Joli az egyetlen színésznő, aki egymaga elbír a hátán egy akciómozit, de Saldananak minden esélye megvan rá, hogy idővel átvegye a stafétát. Reméljük, ebben a filmben végre Vartannak is jobb szerep jut. 

Címkék: luc besson miújság zoe saldana colombiana michael vartan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742219746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása