Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

LaBeouf is benne lesz az Indy 5-ben

2010.08.21. 22:55 koimbra 11 komment

Az Indiana Jones negyedik felvonása után Harrison Ford és Steven Spielberg is azt mondta, hogy nagyon szívesen benne lennének a folytatásban, George Lucas és Spielberg hozzálátott a következő rész történetének a kidolgozásához. Felmerült, hogy az ötödikben már Indy fia kerül az előtérbe, amit Lucas később megcáfolt, mondván, hogy egy Indiana Jones film Indiana Jones-ról kell szólnia, azaz Harrison Fordnak kell mindenképpen a középpontban állnia.

LaBeouf karakteréről sem fognak megfeledkezni, a fiatal színész a ShowbizSpynak mondta azt, hogy „,Jelenleg is írják a forgatókönyvet. Steven felhívott az irodájából és elárult néhány dolgot belőle és eléggé hajmeresztőnek hangzott, de ugyanakkor nagyon klassz is volt.”

Elvileg a forgatás 2011-ben indulna és a 2012-ben lenne a bemutató, de a producer, Frank Marshall cáfolt minden ilyen pletykát, mondván, hogy most éppen fogalmuk sincs mikor dördülhet el az első csapó.

 

Címkék: indiana jones miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712237455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.08.22. 00:48:10

Csak ne túlozzák el. A negyedik rész végén, az az UFO már sok volt, szerintem. Shia L. szerintem jó választás volt. Harrison Ford pedig... :) Nélküle tényleg elképzelhetetlen. Hajrá!!!!!

sertésmájkrém 2010.08.22. 07:21:21

Sajnos az egész negyedik rész sok volt.
12 év fölött élvezhetetlenre sikerült.

Tipca 2010.08.22. 10:04:49

@countrypecos: Én ezt nem értem. Az UFO mennyivel volt hihetetlenebb, mint hogy a Frigyláda mindenkit kifiléz, aki rá mer nézni, hogy egy hegy gyomrában kitépett szívvel rohangálnak és sikoltoznak az emberek, vagy hogy egy másik hegyben egy halhatatlan kereszteslovag őrzi a Szent Grált? Mert szerintem semmivel.

Mondjuk tény, hogy a 4. rész nyomába sem ért az elsőnek és a harmadiknak (a másodikat bőven túlszárnyalta), de lehet reménykedni, mivel minden második epizód fantasztikusra sikerül. :D

Gandalf Garaboncias 2010.08.22. 14:50:33

Csak vegyék komolyabban, mint a negyedik filmet, amely önmaga paródiájává vált...

Spawn85 2010.08.22. 15:35:33

@sertésmájkrém: Nekem nem volt bajom a 4. résszel. Pedig régen elmúltam 12 éves (sőt, azóta már kétszer annyi is. :) )
Nekem legkévésbé az "Indiana Jones és A Végzet Temploma" tetszett a négy rész közül.

kerge32 2010.08.22. 18:47:30

Osztom Tipca véleményét.A baj inkább az eltúlzott mennyiségű és kissé összecsapott minőségű CGI-jal volt.Amúgy a korral haladni kell,de a mesélő kedvnek ugyanolyannak kell lennie.Ja és a mese befogadási kedvnek is:-)

Brekicc 2010.08.23. 01:50:44

Nem kellett volna Spielberget hagyni hogy nagyon beleszóljon a 4. részbe. Sztem is baromság volt ez az ufózás.
Ugyanúgy mint a Transformers 2-be a szörnyecskék cameo.

Shia is hiba volt, nem értem miért nem dobták be helyette Brendan Fraser-t, aki a Múmia 1-el simán hozta az indy feelinget.
Biztos lehetett volna valami megoldást találni arra hogy a két karakter valahogy összetalálkozzon az életben és Fraser karaktere vigye tovább Indy bizniszét, v. mondjuk halálosan megsebesül Indy és Fraser felveszi a kalapot és az ostort, és felgöngyölíti az ügyet. & akkor indy ki, fraser be és meg is van az új hős. A végére egy ütős lezárás, aztán ha a közönség kajálta akkor lehet folytatni, ha nem, akkor ennyi volt. Amúgy sincs már sztem sok töltet az indy névben, inkább csak a nosztalgia miatt ülnek be azok akiknek meghatározó filmje volt az első 3.

Ez a Shia gyerek csak Spielberg nagy protezsáltja, amúgy se kiállása, se tehetsége nincsen sztem. & nem akarok zsidózni, de tuti hogy onnan fúj a szél.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.08.23. 17:01:26

A negyedik hatalmas csalódás volt, addig végig okkult, vallási témákat járt körbe a sorozat, miért kellett belevinni ezt a gagyi ufo vonalat? A forgatókönyvet is összecsapták, fostalicska volt az egész.

Drakeamarth 2010.08.23. 17:22:34

@Brekicc: Az ufós téma Lucas ötlete volt, nem Spielbergé.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.08.24. 15:34:18

@Brekicc: láttad mostanában Brendan Frasert? kicsit sem illene már rá a kalandorruha, kihízta mindet :)
pedig szerettem, de csúnyán öregszik, és sz@r filmekben tűnik fel. jaigen, Shiaval kapcsolatban teljesen egyetértek Veled! se kiállás, se tehetség

Helyette ajánlanám Lee Pacet, na őt el tudnám képzelni Indy utódjaként!!!:)

Brekicc 2010.08.25. 14:51:08

@Drakeamarth:
Hát erre nem vennék mérget, mert Spielberg az ufó buzi.

@Krizzta:
Figyelj, bárkit össze lehet kaparni egy filmre. Hollywoodban minden csak pénz kérdése. Frasert simán összekanalazza 1 jó személyi edző fél év alatt, aztán mehetne a forgatás. Az tény hogy most le van csúszva.
süti beállítások módosítása