Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Miyazaki folytatja a Porco Rossot

2010.08.22. 14:20 koimbra 5 komment

A Chihiro szellemországban és A vadon hercegnője rendezője, Hayao Miyazaki folytatni akarja 1992-es alkotását, a Porco Rosso - A mesterpilótát. A legendás animedirektor az első részben az első világháború utáni időszakba kalauzolta el a nézőt, a főhőse pedig egy olasz pilóta volt, aki egy légicsata után Vörös Disznóvá változott, majd a háború végeztével az Adria felett légikalózokra vadászott a fegyvertelen utasszállítók legnagyobb örömére.

A folytatás címe Porco Rosso: The Last Sortie lesz és a Spanyol Polgárháborúban fognak zajlani az eseményeket. Az utóbbi években lányok/nők játszották a főszerepet, ezúttal ismét férfit állít a középpontba.

Miyazaki számos sikert tett le az asztalra, mégis a The Last Sortie lesz az első közvetlen folytatás, amibe a rendező és cége, a Studio Ghibli belevág.

Címkék: miújság sequel animehír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr872238911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winterrain 2010.08.22. 17:04:51

Álmodom?
Ez túl szép ahhoz hogy igaz legyen.

FayeFaye 2010.08.23. 17:13:36

Nem tudom, orulok-e neki vagy sem, egyreszt tetszett a film sejtelmes befejezese, es sznobkent mindig tudtam arra hivatkozni, hogy meg a Pixar is folytatasokat gyart, mig a Ghibli studio mindig eredeti tortenetekkel jelenik meg. Masreszt imadom ezt a filmet!

meglivorn 2010.08.23. 18:28:02

Nooooooooooooooooo!

Ne... ezt ne...

*zokog*

(Tényleg nem találok szavakat amivel leírhatnám mennyire elborzaszt az ötlet.)

winterrain 2010.08.23. 19:44:36

@FayeFaye, meglivorn:
Hát igen, jobban belegondolva a folytatásoknak megvan az esélye arra hogy kárt tesznek az eredetiben.
Én azért még mindig örülök.
Annyi jó filmmel a háta mögött, amiből egyre sem lehet azt mondani hogy gyengén sikerült, Miyazaki biztos hogy nem fog csalódást okozni.

Wicky97 2011.10.09. 21:10:39

Én is örülök bár nem annyira én annak örülnék ha a Chihiro szellemországban t folytatná. Olyan hülyén lett vége vagyis úgyértve hogy kiabál a folytatásért remélem a Porco Rosso után ezt folytatja.
süti beállítások módosítása