Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ők lesznek benne a Fantasztikus Négyes rebootban (?)

2010.08.22. 13:27 koimbra 11 komment

A Fox stúdió továbbra sem hajlandó visszaadni a Fantasztikus Négyes jogait a Marvelnek és tovább ügyködik a szuperhős csapat újabb kalandján. Illetve csak félig-meddig új, hiszen a fejesek úgy döntöttek, hogy a második rész után újraindítják a franchise-t, júliusban az is kiderült, hogy a Lényt teljes egészében CGI-vel hozzák létre.

A ScreenRant információi szerint Adrien Brody és Jonathan Rhys Meyers közül fog eldőlni, hogy ki formálhatja meg a csapat vezetőjét és eszét, Reed Richardsot. A Láthatatlan Lány szerepére Alice Eve és Amber Heard az esélyes, előbbi már szóba jött jó néhány képregényfigurával kapcsolatosan, nagy esélyesként indult az Amerika Kapitány és az X-Men: First Class női főszerepéért. Kevin Pennington pedig a Fáklyát testesítheti meg.

A stúdió 2012-ben tervezi mozikba küldeni a filmet.

 

Címkék: miújság képregényből film fantasztikus négyes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532238822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.08.22. 13:54:15

Szeretem Brody-t a boci szemeivel együtt. :)

Dejdő 2010.08.22. 13:59:00

PFFF!!! Felesleges újra indítani !!! És ha már a szereplők akkor, Reed Richards-nak se Brodyt se Meyerst! Valaki más sürgősen! Amber Heard inkább,mert ez akkor is egy látványmozi,még ezzel a felállással is és akkor legalább egy tényleg jó csajt nézzünk,ha már Jessicát nem lehet:( Fáklyáról nem mondok semmit, Chris Evans tökéletes volt arra a szerepre!

Spawn85 2010.08.22. 15:31:44

Azért Jessica Alba-t meghagyhatták volna az eredeti szereplőgárdából...

Mostanában Alice Eve is ráállt a Marvel filmekre? Hiszen az "X-MEN: First Class"-ban biztos, hogy játszani fog. Nem lesz zavaró, hogy esetleg két különböző Marvel karaktert fog játszani?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.22. 15:35:45

@Spawn85: Nem fog benne lenne, más játssza Emma Frostot.

Spawn85 2010.08.22. 15:39:37

@koimbra: Igen? Pedig nemrég még kész tényként írták, hogy ő lesz Emma Frost, és mindenhol jó választásnak is tartották. (Én is annak tartottam. :) )
Na, de ha nem, hát nem.

Alice Eve vagy Amber Heard...hmmm...nem is tudom, melyiküket látnám szívesebben a filmben (ha már Jessica nincs :( )nagyon csinosak mindketten. :)

Shyllard 2010.08.22. 15:42:42

Hamár nem Jessica, akk inkább Amber Heard, Brody meg jó lesz a csapat vezetőjének, tudja adni a tudóst, ezt már láthattuk a Splice-ben.

nyuszisz 2010.08.22. 15:50:28

@Spawn85: a héten írtam, hogy January Jones leváltotta.

Amúgy engem nem érintett meg, hogy ezt is újrakezdik. A Pókot sajnálom, amit senki, mert nem sokan szerették TM-et, mint Pókembert, de én vártam volna, hogy még az folytassák, sok jó szereplő volt benne. Ehelyett most lesz új Pók tök ismeretlen tiniarcokkal :(((

A nép fia 2010.08.22. 20:09:06

Miért ennyire bénák a producerek? A sima FF tök jó volt azzal a szereplőgárdával, és az egész simán illeszkedett volna a Marvel Univerzumba. Csak valaki hülye Christ tette meg Amerika Kapitánynak, emiatt borul az egész, és újra kell indítani. Nem hiszem, hogy más ne lett volna alkalmas Kapitány szerepére, és az az FF-felállás belefért volna az új Marvel-filmek világába is.

A másik ilyen Ryan Raynolds, aki Deadpool-t játszotta, és most meg átigazolt a DC-hez Zöld Lámpásnak.

Ennyire nem tudnak válogatni a színészek közt, ilyen silány a castingok felhozatala? Ennyire következetlen volna a Marvel, hogy képtelen a színészeit megtartani a szerepeikre? Ennyire bénán fogalmazzák a szerződéseket, hogy bármikor bárki eljátszhat egy másik szuperhőst? Mi lenne, ha ilyen alapon Robert Downey Jr.-t beraknák Mr. Fantastic-nak, és így a Vasembert is rebootolhatnák. Micsoda remek ötlet, kár, hogy nem a Marvel-nál pattant ki valakinek a fejéből.

Az X-MEN-sorozatot már úgy látom, rendesen megkavarták a Wolverine és a First Class-szal, miért ne lehetne elb*szni az összes új Marvel-filmet? Ha már Edward Norton sem lesz jó Bruce Bannernek a Bosszú Angyalai filmben... Lecserélik Mark Ruffalo-ra. Hát ez remek!

Az az ötletem támadt, hogy a jövőre mozikba kerülő Thor-t már most reboot-oljuk, és legyen Brad Pitt az új Thor!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.08.22. 20:14:01

@A nép fia: Nem, az F4 reboot már be van tervezve jó ideje, a második rész gyengébb eredménye miatt döntöttek így. Semmi köze ahhoz, hogy Evans lett a Kapitány és egy rebootban már nem azok játszanak, akik eredetileg.
Itt a Fox stúdióról van szó, a Marvel már megpróbálta visszaszerezni tőlük az eladott jogokat, de nem sikerült.

Reynolds pedig eleve úgy volt, hogy Deadpoolt is játszani fogja, no meg Villámot is. De utóbbi eddig nem valósult meg, így beugrott Zöld Lámpásnak. Ettől még simán lehetne Deadpool tovább.

Llew 2010.08.22. 21:49:29

Hát, ha valami jó volt az első verzióban az szerintem a szereplőgárda. Brody nekem valahogy nagyon nem passzol Richarsdsnak. Jessicát pedig nehéz lesz pótolni, bármilyen csinos lányt is találnak as szerepre.
süti beállítások módosítása