Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hoffman mégis benne lesz a Little Fockersben

2010.08.25. 10:19 koimbra 1 komment

Dustin Hoffman eredetileg benne lett volna az Utódomra ütök (Little Fockers) vígjátékban, azaz az Apádra ütök (Meet the Parents) harmadik részében, ám a színész kifogásolta, hogy túl keveset lenne jelen, majd felhúzta az orrát és egyéb elfoglaltságaira hivatkozva azt mondta, hogy biztosan nem fog visszatérni Ben Stiller apjaként. Úgy tűnt, hogy ez már biztos, a produkció munkálatait befejezték, de szeptemberben utóforgatásra küldik a filmet, a tervek szerint legalább fél tucat új jelenetet vesznek fel, négyben pedig Hoffman is fel fog tűnni, mivel időközben valahogy sikerült megegyezni a színésszel, bár állítólag nem adta olcsón magát. Azt egyelőre nem tudni, hogy a játékidő alatt hol láthatjuk majd Hoffmant, de a végén, mikor a főbb karakterek összegyűlnek biztosan ott lesz.

Az Universal az utóforgatással együtt összesen 100 millió dollár körüli összeget költ el a  filmre, ez részükről még elfogadhatónak számít (az első rész 55 millió dollár, míg a második felvonás 80 millióba került) és a fejesek örülnek, hogy vége megvalósult a projekt, főleg azért, mert elég problémásan készült el. A stúdió ugyanis egyszer úgy döntött, hogy leváltja Paul Weitz-ez a rendezői posztról és John Hamburggal, a forgatókönyvíróval helyettesítik, ám végül meggondolták magukat és a végső simításoknál nem csak Weitz, hanem Ben Stiller és Jay Roach is ott volt.

Címkék: franchise miújság sequel little focker

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12245973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.08.25. 23:53:18

Ez jó hír! Én hiányoltam volna az öreget! Így teljes a szereplő gárda! :)
süti beállítások módosítása