Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kik lesznek benne a The Expendables folytatásában?

2010.08.26. 13:53 koimbra 11 komment

Sylvester Stallone megcsinálta, a 80-85 millió dollárba került The Expendables (nagy szégyen, de még nincs hazai bemutató) eddig szépen muzsikál, így a folytatásra is elég nagy az esély, legalábbis a producer és Stallone is akarja a második részt. Stallone máris felvette a kapcsolatot Arnold Schwarzeneggerrel, no meg Jean-Claude Van Damme-mal, aki azért utasította vissza az első részben való részvételt, mert Stallone nem tudta kellőképpen körülírni a karakterét. Bruce Willist is nagyon szeretnék megnyerni a sequelhez, Stallone elmondása szerint őt tenné meg a film gonoszának.

A The Sun oldal információi szerint Mr T., Hulk Hogan és Carl Weathers is rajta van azon a listán, akiket benne akarnak tudni a The Expendables 2-ben, ezen kívül Stallone szándéka szerint  Vin Dieselt és Dwayne Johnsont is leszerződtetné a produkcióba.

Az info egyelőre nem megerősített (a The Sun sok pletykát állít be igaznak), de ezek a nevek elférnének a filmben. Rajtuk kívül Kurt Russell, Wesley Snipes, Chuck Norris, Michael Dudikoff, Cynthia Rothrock is eszébe juthatna a rendező-főszereplőnek. Esetleg Michael Ironside?

 

Címkék: miújság sequel the expendables the exendables 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr542249496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.26. 15:10:36

Még az 1-et se láttam, de már várom a folytatást! :) Chuck Norris, Mr. T és Hulk Hogan mindenképpen legyen benne, az lenne csak a szép jelenet amiben együtt szerepelnek! :P Nomeg azok is szerepeljenek, akik túlélik az elsőt ^^ Wááááá halál a hazai forgalmazóra!!!!

Dejdő 2010.08.26. 16:00:02

Nem töltöm le az első részt sehonnan sem! Ezzel úgy érzem nem tisztelném Sly bácsit,amikor Ő olyan sok szép emléket adott nekem gyerekkoromban! Szóval várós a 2.rész nagyon is de ne Bruce legyen a gonosz, tök furcsa lenne, inkább legyen a gonosz valaki régről mondjuk Rutger Hauer vagy John Lithgow:) John-nak a régi Cliffhangers magyar szinkront rakják amjd be:) Imádtam ahogy azt mondta "Travers" LOL!!!
Mr T., Hulk Hogan és Carl Weathers jöhetnek nagyon is! Dwayne Johnsont imádom simán beférne ebbe a filmbe de a nagypofájú Vin "gyökér" Dieselt nagyon gyorsan felejtsék el, rühelem a faszit!
Kurt Russell, Wesley Snipes szintén jöhetnének de Chuck Norris, Michael Dudikoff, Cynthia Rothrock NEM!!!:D

kerge32 2010.08.26. 18:22:49

Nagyon király a film:-)

BeniMan 2010.08.27. 00:34:33

Na végre megnéztem! JÉÉÉZUS!!! Hihetetlen nagy ez a film! Ha valaki Schwarzenegger vagy Stallone filmjein nőtt fel vagy szereti az Ő filmjeiket az egész egyszerűen imádni fogja!!! Méltó utóda a '80 as '90 es évek legendás akciófilmjeinek. Ami pedig az utolsó 30 percben történik hát ahhoz hasonlót utoljára a Kommandóban és a Rambo filmekben láttam!!! Terry Crews „barátnőjét” pedig minden valamire való akcióhős irigyelni fogja.. :) Nagyon remélem hogy eljut a Magyar mozikba is mert ezt a filmet moziban is látni kell!! Amióta megnéztem előszedtem a régi jó klasszikusokat (Predator, Kommando, Két tűz között, Rambo filmek, Tango és Cash, Cliffhanger)és újra megfogom nézni őket mert ez meghozta a hangulatom. Remélem Sly csinál még pár ilyen mozit és megdönt még pár diktatúrát :D! Ja és el ne felejtsem Buda és Pest is "feltűnik" a filmben :D

Brekicc 2010.08.27. 03:33:00

Ezek a névdobálások, csak vetítés, az első részre is csomóan mondtak nevet, ha a fele benne lesz az említetteknek, akkor már jó lesz Sly bácsi.
Hulk Hogan sztem nem illene bele a folytatásba, mert igaz hogy izomagy, de sose volt filmsztár, inkább a WWF-es érdemei miatt ismert.

Rolee83 2010.08.27. 06:14:57

Az itt felsorolt nevek legyen benne mind! :) De még jöhetne Steven Seagal is vagy Ving Rhames!

AntiChrist™ 2010.08.27. 13:56:15

@Shyllard: "Wááááá halál a hazai forgalmazóra!!!!"

Maximálisan egyetértek!!
Megmondom őszintén: megnéztem a filmet. Óriási, eszméletlen, kurva jó. A Stallone-Willis-Schwarzenegger jelenet briliáns: vibrált a levegő. Talán csak egy perc a jelenet, de egyetlen hosszú beszólás az egész. A végén, amikor Big Arnie távozik, Sly részéről egy hatalmas csattanó hangzik el :))

Közlöm előre: ha lesz magyar bemutató (majd egyszer, talán 4-5 hónap múlva, mint a anno Gran Torino esetében), akkor elmegyek a moziba, és megnézem ott is, könnyen lehet, hogy nem is egyszer. Ha csak dvd-n jön ki, akkor pedig megveszem.

De ezzel együtt a hazai forgalmazók inkább az édes jó anyjukkal (azzal a rosszéletűvel) szórakozzanak inkább, ne a nézőkkel!!

Shyllard 2010.08.27. 13:59:15

@AntiChrist™: Én megvárom az R5-öt és csak aztán szedem le, kár lenne elrontani az akciókat a rossz minőségű felvétellel :S

Brekicc 2010.08.30. 09:53:40

@Shyllard: Van már DVDScreener, úgyh. megnézheted. :)

Nekem a kedvenc jelenetem, Whats your name guys? Buda & Pest! XD

Shyllard 2010.08.30. 13:50:18

@Brekicc: Tudom már meglestem :) Jha a Budapest utalás jó volt, de a swarci-willis-stallone jelenet is hatalmas :)

Shyllard 2010.09.08. 07:54:11

Amúgy én még Michael Madsen-nek és Vinnie Jones-nek is örülnék, ők sem éppen a komoly szerepeikről híresek.
süti beállítások módosítása