Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Steve Carrell egy argentin vígjátékot remake-el

2010.08.26. 20:30 koimbra 1 komment

Steve Carell lesz a producere a 2008-ban bemutatott argentin romantikus vígjáték amerikai feldolgozásának, az A Boyfriend for My Wife-nak, a produkció hatalmas sikert ért el hazájában, ami Hollywood figyelmét se kerülte el. Carell nem csak a film útját fogja egyengetni, hanem a főszerepet is magára osztotta. A Kutyabajnok (Snow Dogs) írópárosa, Mark Gibson és Phil Halprin  állt rá a forgatókönyvre. A forgatás kezdete nem ismert, Carell neve legalább fél tucat projekttel jött szóba eddig, de egyiknek sem kezdtek még hozzá az előkészületeihez, így elvileg a színész ráér, ám mivel még nincs szkript, így valószínű, hogy csak jövőre tudnak hozzálátni a munkálatokhoz.

Az eredeti filmben egy félénk fickó áll, aki úgy érzi, hogy a házassága számára túlságosan is fullasztó, az egyetlen kiutat abban látja, hogy feleségét összehozza egy másik férfival. Ezért hát a segítségét kéri egy legendás nőcsábásznak.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr92250158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.08.26. 23:10:22

Na ez a szerep egyenesen Carrell-re van öntve, egyszerűen brillírozni tud a fickó, ha neki való karaktereket osztanak ki neki.
süti beállítások módosítása