Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cusack lesz a The Raven egyik szereplője

2010.08.27. 21:05 koimbra Szólj hozzá!

John Cusack a twitterjén tette közzé, hogy benne lesz az Edgar Allan Poe műve alapján készülő The Raven (A holló) thrillerben. A produkciót a V, mint vérbosszú (V for Vendetta) és a Nindzsa gyilkos (Ninja Assassin) rendezője, James McTeigue fogja dirigálni. Cusack valahogy úgy fogalmazott, hogy "adjatok kezembe egy Poe művet és leások lelkem legmélyére." Azért reméljük, hogy onnan könnyen vissza tud jönni és nem megy rá az egészsége, nem lesz depressziós.

McTeigue korábban a comingsoon oldalnak mondta el, hogy a film nem Poe versének szó szerinti másolata lesz, egy sorozatgyilkosról fog szólni és a történet az 1850-es években fog játszódni Baltimore-ban. Cusack mellett elvileg Ewan McGregor és Jeremy Renner is feltűnik, ám valószínű, hogy utóbbi már nincs a fedélzeten, ugyanis ő lesz a főszereplője a Mission Impossible 4-nek (bár állítólag más lesz a címe), amelynek forgatása hamarosan indul, majd jövő év elején a Bosszú Angyalaiban lesz jelenése.

Címkék: miújság the raven

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582253127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása