Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az egyik szellemirtó Dana és Peter fia, Oscar lesz

2010.08.31. 12:08 koimbra 4 komment

Jelenleg még nem tudni, hogy mi lesz a harmadik Szellemirtók sorsa, annyi biztos, hogy az előző részek résztvevőinek a többsége akarja a folytatást. Most az az info került napvilágra, hogy a Szellemirtók 2-ben megismert Dana Barrett (Sigourney Weaver)  fia, Oscar lesz az egyik, aki kísértetekre fog vadászni. A srác a filmben 21 éves lenne és az is kiderülne róla, hogy Peter Venkman (akit Bill Murray játszott) az apja. A történet kezdetén kiderül, hogy a csapat központja már régen bezárt, ám újra megnyitják és egy teljesen új csoport fogja elkapni a szellemeket, a régi gárda csak mentorként lesz jelen.

A forgatókönyvet Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg vetette papírra, Ivan Reitman pedig elvállalta a rendezést. Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Weaver is visszatér, de még Rick Moranist is sikerült előrángatni. Egyedül Bill Murray az, akinek nincs ínyére a folytatás, először azt mondta, hogy csak akkor vállalná be, ha rögtön az elején kinyírják és szellemet csinálnának belőle, így csak a hangját kellene adnia a filmhez, majd mikor kívánságát teljesítették kijelentette, hogy abszolót nem érdekli a sequel.

Címkék: miújság sequel szellemirtók 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662261285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.08.31. 18:37:30

Már jó régen láttam a Szellemírtók 2-t, de abban nem kiderült egyértelműen, hogy Venkman az apja?

Brekicc 2010.09.01. 02:28:13

A szellemírtók 1 módon folytatható csak sikeresen, ha dobják az eredeti koncepciót és rebootolják az egészet. Én valami Supernatural szerű dolgot tudnék elképzelni, ahol mennek a gyilkosságok, a szellemírtók pedig mind olyan arcok akik ebbe kényszeredetten belekerülnek. Pl. Wenkman karakterének utódjául valami alkesz szarkasztikus arcot tudnék elképzelni, aki folyamatosan nyomja a lehúzós dumáit, de a végére ő változik meg és önti a lelket a többiekbe a nagy fordulatkor. Szóval egy komorabb hangvételű R-es dolognak örülnék, ahol a szellemek hatástalanítása nem egy vizipisztolypárbaj, hanem egy halálos küzdelem, ami nagy teherrel jár, minden küldetéskor.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2010.09.01. 10:37:10

@Brekicc:
szerintem te is tudod, hogy ilyen Ghostbusters a büdös életben nem fog készülni Hollywoodban. Arról nem is beszélve, hogy ez már nem is a klasszik Ghostbusters lenne, hanem vmi véres Ghostkiller. Bevált recepten minek változtatni?

Amúgy meg nagyon is jó volt az első két rész vicces hangulata, meg a karakterek is. Ha Stallone vissza tudta hozni a 80-as évek feelinget, akkor Ivan Reitman miatt sem aggódok.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.01. 10:40:35

@Hamlet: Szerintem ezt már csak Aykoryd erőlteti. És azért nem kezdtek még hozzá, mert a stúdió sem akarja igazán. Ha a fejesek nagyon szeretnék, akkor már régen kiállítottak volna Bill Murraynek egy 15-20 milliós csekket, amire ő se tudna nemet mondani. Aykroyd meg már nem számít nagy névnek, Weaver pedig teljesen jól elvan e film nélkül is.
süti beállítások módosítása