Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Menage a Twins és Ane Haramix (18+)

2010.09.05. 16:00 Armida komment

Incest, a hentai-k egyik legalja.

 

A múlt alkalommal egy igencsak beteg darabbal ismerkedtem/tünk meg. Annak ellenére, hogy nagyon megszaladt a fantáziája a szerzőnek és olyan dolgok történtek, melyek a valóságban tuti nem lehetségesek (ezért is szeretjük a hentai-t) és akármennyire is durván perverz volt, nem lépte át azt a tabu határt, amit teljes mértékben elutasítok. Ez pedig nem más mint a vérfertőzés. A hentai-k eme stílusjegye az, amit képtelen vagyok elfogadni (a másik a Lolicon, de ebbe most ne menjünk bele.) Mint mindent, ezt a fajta hentai stílust is meg lehet magyarázni- kérem senki ne jöjjön se az Oidipusz-, se az Elektra komplexusokkal, mert egyrészt Freud sem volt egészen komplett, másrészt itt nemcsak gondolatbeli síkon történnek az események- de elfogadni, képtelenség.

A Menage a Twins egy izgalmasan induló darab, de amint kiderül, hogy ki kivel mit és hogyan, onnantól elveszíti a varázsát. Főhősünk egy tapasztalatlan srác, aki miután kezelgetni kezdi a szomszédasszonyt, nagyon belejön a dologba, és minden vele szembejövő nőt lefektet. Így tesz anyja egyik régi, titokzatos ismerősével is, majd amikor kiderül az igazság, hogy ki is az a nő, főhősünk kínjában az ég felé néz és ordítani kezd. Végre egy "logikus" pillanat, gondoltam magamban, de amikor megváltozott a srác tekintete, már tudtam hogy itt baj lesz.

Ahelyett hogy felhagyott volna a családon belüli reszelgetéssel, bosszúból annyiszor és úgy dugja meg női rokonait, ahogy csak akarja. Érthetetlen hogy a csajok miért mennek bele, miért hódolnak be neki. A Menage a Twins 2 OVA-ból áll és mielőtt még nem lenne világos mindenki számára hogy miért néztem meg, elmesélem hogy a sztori miatt. A történet csavaros, kíváncsi voltam mi lesz a vége, mert ugye láttunk már olyan animéket, amikben az utolsó pillanatban derül ki, hogy xy az első házasságból származó gyerek, vagy egyszerűen adoptálták vagy elcserélték a kórházban, stb- stb, annyi verzió van...no, de ez sajnos pont nem ilyen volt.

Ha leszámítom a szexuális rendellenességet, akkor is csak egy gyenge hentai-t kapunk. Grafikára nem valami szép, de az akciók rendben vannak. Azonban, és itt mindenki nagyon figyeljen, lelkileg nagyon megterhelő, így nem is javaslom senkinek.

 

A másik ilyen stílusú anime (hiába, nem volt szerencsém, ilyeneket kaptam) az Ane Haramix. Egy cseppet sem könnyedebb mint az előző darab, sőt. Akitoshi egy középiskolás diák, nővérével él egy háztartásban. Barátnője nincs, így nem is marad neki semmi más, csak a hokizás, de akkor is kire gondol? A nővérére.

Fel nem tudom fogni miért, de amikor ezt a jelenetet néztem akaratlanul is beugrott egy régebbi amerikai film- ne kérdezzétek mi a címe, nem emlékszem rá- amikor a kis srác a nővérét kukkolja egy résnyire hagyott fürdőszoba ajtón keresztül, majd beszámol az osztálytársainak hogy milyen jók a testvére mellei, ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem lehet kijelenteni kategorikusan hogy japán specialitásról van szó, igaz, hogy a nyílt felvevőpiaca sokkal nagyobb a távol keleti országban. Visszatérve az Ane Haramix-re, Akitoshi életében fordulópont következik be, amikor megjelenik nála egy Shinigami (Halálisten) és azt mondja neki, nemsokára meg fog halni, hacsak nem hoz létre életet...

Hitomi, a nővére nem sokat teketóriázik. Hogy megmentse öccsét, felajánlja hogy kihordja a gyerekét. Az első aktusuk olyan szinten megrázó, hogy ki nem tudom fejezni. Ezzel be is fejeződik az első epizód. A történetet még három rész követi, amikben aztán annyi minden történik, hogy nem győzi kapkodni a fejét az ember. Akitoshi nemcsak a nővérét kapja el minden nap, de a Halálisten csajt is rendesen megszexeli. Annak ellenére, hogy próbálták viccesre venni a figurát és a szituációkat, cseppet sem lett az és semmiféleképp nem nevezhető könnyed hentai-nak. Grafikára és zenére teljesen jó, és ha nem lenne ilyen a történet amilyen, egész remek kis hentai lenne.

Aki tehát esetleg belefutna ezekbe az animékbe, csak akkor nézze meg, ha el tud vonatkoztatni a rokoni szálaktól- ami igencsak nehéz, amikor azt ordítja a srác hogy Nagyon keményen megb*szl*k nővérkém!- mert különben rémesen gyomorforgató és természetellenes. Hiába, Japán egy különleges/elcseszett ország, ami tabu döntögetésben világelső.

 

A poszthoz a Filmdroid fészbúkos oldalán lehet hozzászólni. Csak beírjátok keresőbe, lájkoljátok és már mehet is.

Címkék: anime

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442273176
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása