Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kész a Zombieland 2 forgatókönyve

2010.09.08. 10:18 koimbra 4 komment

Az első rész bemutatója után szinte azonnal bejelentették, hogy lesz folytatás, a szereplőgárda (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone és Abigail Breslin) örömmel tér vissza a második részre, amit ismét Ruben Fleischer fog dirigálni. A forgatókönyvön Rhett Reese és Paul Wenick dolgozott és már el is készültek vele. A szkriptet leadták a stúdiónak, Fleischer már át is futotta gyorsan, Eisenberg pedig a Shocktillyoudrop oldalnak erősítette meg, hogy az írók valóban végeztek a forgatókönyvvel, de neki sajnos még nem volt szerencséje hozzá.

Fleischer jelenleg a 30 Minutes or Less akció-vígjáték munkálataiba merült bele, a rendező azt mondta egyáltalán nem biztos, hogy a Zombieland második felvonásához fog ezután hozzálátni, vannak még egyéb tervei is, például a Babe in the Woods és egy buddy cop produkció, amelyet a DreamWorks égisze alatt fog készíteni.

Címkék: miújság sequel zombieland zombieland 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr772279768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.09.08. 14:10:01

Az első rész tetszett!! :) Vicces volt. Jöhet a folytatása! Remélem nem hal meg senki, ez a csapat így jó, ahogy van.

Shyllard 2010.09.08. 16:55:25

Várom-várom az első nagyon poénos volt, remélem ez is olyan lesz :P

countrypecos 2011.04.26. 21:10:03

@$zabó: Mikori hír ez? XD
Hogy találtál rá ennyi idő elteltével?
süti beállítások módosítása