Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két folytatást is terveznek a Tomorrow, When the War Begannak

2010.09.13. 12:36 koimbra 1 komment

A Karib-tenger kalózai és a G.I. Joe írója, Stuart Beattie körmölte le a Tomorrow, When the War Began forgatókönyvét és a rendezői teendőket is ellátta. A produkció hatalmas siker lett hazájában, a kenguruk földjén, a Táncoló talpak (Happy Feet) és az Ausztrália (Australia) alkotások után ez a mű nyitott a legerősebben a mozikban az ország történelme során. Ezért Beattie úgy döntött, hogy folytatni fogja a filmet, méghozzá nem is egy, hanem további két részben gondolkodik. Az akciófilm John Marsden regénysorozatán alapszik, amelyben néhány tini sátorozni indul, majd nem sokra rá elhúz felettük néhány vadászrepülő. Hazatérvén rájönnek, hogy országukat megtámadták, ők pedig magukra maradtak. A történet a Vörös hajnalra (Red Dawn) hajaz, aminek idén elkészült a remake-je, ám azt az MGM képtelen promótálni, így a bemutatót bizonytalan időre elhalasztották.

Beattie úgy tervezi, hogy a két folytatást egyszerre forgatja le, a stúdió még nem kattintotta fel a zöld lámpát, de ez hamarosan bekövetkezik. A rendező azt nem közölte, hogy mikorra tervezi a forgatás kezdetét.

Címkék: miújság sequel tomorrow when the war began

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672292597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor.dikhed 2010.09.14. 19:37:53

A trailer alapján, ezt a filmet kár promótálni :)
süti beállítások módosítása