Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Már írják az Ice Man forgatókönyvét

2010.09.13. 10:39 koimbra 4 komment

Jó egy évvel ezelőtt jelentették be, hogy Mickey Rourke fogja megformálni Richard "Ice Man" Kuklinskit, aki egy létező személy volt és 40 évig  hidegvérű bérgyilkosként ténykedett a maffia szárnyai alatt. Philip Carlo önéletrajzi ihletésű regényéből fog készülni a produkció, a The Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killer könyvből korábban Lorenzo di Bonaventura producer szeretett volna egy filmet összehozni, de ő Channing Tatumot akarta a főszerepre, ami nem tetszett az írónak és nem tudtak megegyezni.  Lassan, lassan beindul a munka a projekt körül, az Amerikai história X forgatókönyvírója, David McKenna dolgozik a szkripten, a forgatás kezdete jelenleg nem ismert.

"Mickey Rourke Erre a szerepre született  és mint David McKenna munkáinak nagy rajongója nagyon örülök, hogy őt is a fedélzeten tudhatom." - mondta Matty Beckerman producer a Varietynek.

Kuklinski a Keleti partvidéken ügyködő hét maffiacsalád mindegyikének dolgozott, John Gotti is őt bérelte fel arra, hogy kínozza-és ölje meg szomszédait. Jimmy Hoffa szakszervezeti vezető meggyilkolásáért szintén Kuklinski a felelős. A bérgyilkos közel 250 embert tett el láb alól, az Ice Man nevet azért kapta, mert néhány áldozatát hűtőben tárolta. Végül elkapták és a bíróság kétszeres életfogytiglanra ítélte, 4 éve hunyt el a sitten.

Címkék: miújság könyvből film ice man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr522292358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2010.09.13. 11:10:43

Sopranoéknak is melózott?

Várjuk!

Dejdő 2010.09.13. 11:26:52

Inkább Mickey formálja meg a szerepet mint Tatum! Menni fog ez neki,és talán újra látjuk milyen jól alakít!
süti beállítások módosítása