Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem biztos, hogy Khan benne lesz a Star Trek folytatásában

2010.09.13. 13:10 koimbra 5 komment

Az SFX magazin Roberto Orci és Alex Kurtzman forgatókönyvírókkal beszélt a Star Trekről, akik elárulták, hogy a folytatásban valószínűleg nem fog szerepelni Khan, J.J. Abramsszel közösen egy teljesen új ellenfelet akarnak az Enterprise útjába tenni.

„Egy új gonosztevő bemutatása egy folytatásban eléggé nagy kihívás, de van egy teljesen új csodás homokozónk, ahol játszhatunk. Más részről sok rajongó a klingonokat akarja viszontlátni és elég nehezen lehet figyelmen kívül hagyni kívánságukat. „ - mondta Orci, majd Kurtzman folytatta. „Mi nem úgy látunk neki, hogy összeszedjük azokat dolgokat, amelyeket látni akarunk majd kidolgozzuk a történetet. Először is kell egy jó sztori és ha azt tudjuk mondani, hogy  'Ez az, amibe Khan pont belepasszol', akkor beleírjuk. Nincs olyan listánk, ami a filmbe belerakandó dolgokat tartalmazza.”- hozzátették azt is, hogy a humor szerves része a Star Trek franchise-nak, nem is tudják elképzelni ezt a világot enélkül.

J.J. Abrams
a következőt fűzte hozzá: A Roddenberry által kiötlött univerzum óriási, így elég nehéz előrukkolni egy olyan ötlettel, ami meghatározná a folytatást. Ez részben hatalmas lehetőség, ám ugyanakkor életünk legnagyobb kihívása – miről is szóljon a film? Mire fókuszáljunk? Mindenesetre engem ez a sok lehetőséges hatalmas izgalommal tölt el.

Címkék: star trek miújság sequel star trek 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr32292663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.09.13. 13:20:49

Alig várom!!!!! Juhúúúúú!!! Csinálják!!! :D Nem is baj, hogy nem akarják majmolni az eredetit. Most lehetőségük van arra, hogy ne remake legyen belőle. (Például a Superman Returns nem volt rossz film, de számomra elég szomorú volt, hogy Bryan Singer nem mert újat mutatni. Szinte ugyanazt csinálta, mint Richard Donner, évtizedekkel ezelőtt...)
Kár, hogy még sokat kell várni. :/ De ha megéri, akkor nem baj. :)

A nép fia 2010.09.13. 16:08:19

Lemaradt Kurtzman mondandójának a vége. Már sosem tudjuk meg, mit mondott! Kell egy jó sztori, és ha azt tudják mondani, hogy.... filmszakadás...?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.13. 16:25:13

@A nép fia: Csak lecsúszott a szöveg két sorral. De hogy miért, fogalmam sincs

Blake007 2010.09.13. 17:28:59

Nekem mindegy ki lesz a gonosz, a fő, hogy az Enterprise legénysége maradjon ugyanez ami az első filmben volt.

a8zoli 2010.09.13. 17:46:02

sztem nagyon jó volt az első ugyhogy ha ugyanígy folytatják akkor csak jó végeredmény lehet.
süti beállítások módosítása