Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Andy Fickman zombis vígjátékra szerződött le

2010.09.15. 13:49 koimbra 1 komment

Andy Fickman, a Gyerekjáték (The Game Plan) és a Boszorkány-hegy (Race to Witch Mountain) rendezője két projektben is érdekelt, egyelőre nem tudni, hogy melyik filmhez fog hozzálátni. A TMI romantikus vígjáték főszereplője Anna Faris lesz, Ryan Reynolds egyéb elfoglaltságai miatt visszamondta a felkérést, de producerként részt fog venni a munkálatokban. Ez az alkotás egy olyan párost mutat be, akik semmit nem titkolnak el egymástól, mindent megosztanak a másikkal. Azt mutatják be,  mi van akkor, ha már túl sokat tudsz meg a párodról, tehát végeredményben a túlzott  őszinteség nem is jó annyira.

A másik egy horror-vígjáték lesz, a Boy Scouts vs. Zombiesról keveset tudni, a forgatókönyvírók kiléte ismert, Carrie Evans és Emi Mochizuki szállították le a szkriptet, ők írták a Tan-túrát is (College Road Trip), ami nem éppen egy jó ajánlólevél.

Címkék: miújság tmi boy vs zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr312297982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.15. 15:59:34

Boszorkány-hegy és Gyerekjáték - Meg van az oka, hogy miért ne nézzem meg egy filmjét sem...
süti beállítások módosítása