Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chandler és Fanning a Super 8-ban

2010.09.18. 14:55 koimbra 1 komment

Nagy a titkolózás J.J. Abrams egyik filmje, a Super 8 körül. Eddig sokat nem akartak  elárulni az alkotók, annyi biztos, hogy most Kyle Chandler és Elle Fanning szerződött le a produkcióra, ám azt homály fedi, hogy kit fognak eljátszani.

Már néhány hónappal korábban kikerült egy étvágygerjesztő előzetes a netre, a forgatáshoz azonban még csak a közeljövőben látnak hozzá. Azt viszont elárulták, hogy a Super 8-nak semmi köze nem lesz a Cloverfieldhez és az is biztos, hogy hagyományos módon rögzítik a jeleneteket, azaz nem kézikamerás lesz. Steven Spielberg lesz az egyik producer, a DreamWorks stúdió azonban nem veszi ki részét a munkálatokból és Abrams alkotásával a filmmel  a 70-es, 80-as évek misztikus és sci-fiművei előtt akar tisztelegni. A történet 1979-ben játszódik, a HeatVision oldal úgy tudja, hogy néhány gyerek egy Super 8-as kamerával játszadozik, felvesznek néhány dolgot, egyszer azonban valami szörnyűséget is sikerül rögzíteniük. Ezt azonban hivatalos forrásból nem erősítették meg.

Címkék: miújság super 8

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902305396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2010.09.18. 15:50:47

Ez már a bejelentés óta vörössel virít a listámon.
süti beállítások módosítása