Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Paul Thomas Anderson új filmje nem várt akadályokba ütközött

2010.09.20. 20:52 koimbra 3 komment

Paul Thomas Anderson, a Vérző olaj (There Will Be Blood) és a Boogie Nights rendezője javában tervezte új filmjét, a The Mastert, ám a drámából jó ideig nem lesz semmi, ugyanis az egyik főszereplő, Jeremy Renner a TotalFilmnek elárulta, hogy a produkciót határozatlan időre elhalasztották. A színész azt mondta, hogy akadályba (vagy ahogy ő mondta falba) ütköztek, amit nem tudtak áthidalni, ezért leállították az előkészületeket, az nem derült ki, hogy miféle gondok adódtak a projekt körül. Vajon a költségvetéssel nem stimmelt valami? Esetleg a szcientológia egyház keze van a dologban?

A The Mastert ugyanis a szcientológia ihlette drámában Philip Seymour Hoffman játszhatta volna a központi figurát. Hoffman egy olyan karizmatikus egyéniséget formálhatott volna meg, aki egy szép napon úgy dönt, hogy vallást alapít. Egyik követője Freddie (Renner), aki egy ideig vakon követi a mestert, később azonban kételkedni kezd benne. Hoffman feleségét Reese Witherspoon játszotta volna, lányukat Deborah Ann Woll alakíthatta volna.

Címkék: miújság the master

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782310920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.21. 07:01:15

Sztem elrabolták az űrlények a producereket :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.21. 09:59:14

Érdekes, hogy a 100-150 milliót könnyedén odaadnak bárkinek, ha látványos filmet akarnak csinálni. De 20-30 milliót már csak nyögvenyelősen képesek előteremteni.
süti beállítások módosítása