Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik a Firelight regényt

2010.09.21. 19:15 koimbra Szólj hozzá!

A Mandalay Pictures szerezte meg a Firelight regény filmváltozatának a jogait, Sophie Jordan könyvét még több folytatás is követni fogja, feltéve, ha elég szép számban fog fogyni a mű.

A középpontban egy tizenéves testvérpár áll, akiknek sárkányok az őseik. Jacinda rendelkezik egy ritka képességgel, képes tüzet lehelni. A saját világukban emberi és sárkány alakot is képesek felölteni, de Jacindát lázadó természete nagy bajba sodorja, ugyanis a lányt  családjával együtt az emberek közé száműzik, ahol a zűrös kis hölgy megpróbál beilleszkedni, megismerkedik és beleszeret Willbe. A srácról viszont kiderül, hogy családja pont az ő fajtájára vadászik, ám a lány mégis egyre közelebb kerül hozzá, habár tudja, hogy nem csak az életét veszélyezteti, hanem faja létezésének a titka is kiderülhet.

A könyvhöz készült egy előzetes is

Címkék: miújság könyvből film firelight

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62313197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása