Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Snyder figyelmét teljesen leköti a Xerxes forgatókönyve

2010.09.21. 18:35 koimbra 1 komment

Frank Miller képregényéből, a 300-ból Zack Snyder készített filmet és hatalmas sikerré vált. Szóba került a folytatás, Miller neki is látott megírni a képregényt, Snyder pedig azt mondta, hogy addig nem tudnak semmit csinálni, még kész nincs az anyag. A második felvonás a Xerxes címre hallgat és a  film főhőse Themisztoklész lesz,  aki Görögország egyik legjelentősebb embere. A történések nagy része az artemisiumi csatára koncentrál, amely ugyanazokon a napokon történt, mint a Thermopülai szorosnál lezajló ütközet.

A Moviewebnek alkalma nyílt arra, hogy meginterjúvolják Snydert aki a következőket mondta a Xerxes-ről: "Nos, a 300 második részének a forgatókönyvét írom, ezzel vagyok épp elfoglalva. Frank következő képregényén fog alapulni, ő folyamatosan küldi át nekem az oldalakat, én pedig beledolgozom a szkriptbe. A Sucker Punch már majdnem kész és a Xerxes forgatókönyvének is megvan a fele. Ezek kötik le most teljesen a figyelmemet.

Címkék: miújság prequel xerxes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252313108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.22. 07:55:10

Várós mindkét film, Snyder munkásságára eddig nem lehetett panasz.
süti beállítások módosítása