Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lehetséges, hogy Phoenix játszani fog Eastwood következő filmjében

2010.09.22. 12:02 koimbra 2 komment

Joaquin Phoenix két éve hagyott fel a színészkedéssel és rappernek állt. Ám kiderült, hogy ez volt élete legnagyobb szerepe, ugyanis csak megjátszotta magát és most végre visszatér a filmek világába. Phoenix leszerződött a Big Shoe drámára, ezen kívül Clint Eastwood következő rendezésében is látható lesz.

A Vulture oldal azt írja, hogy a J. Edgar Hoover életéről szóló produkcióban a színész Clyde Tolsont fogja eljátszani, aki az FBI igazgató-helyettese volt és nem mellesleg Hoover élettársa. Állítólag a maffia készített róluk néhány szaftos képet és mikor az Nyomozó Iroda túl közel került egy-egy fontosabb ügylethez, akkor ezekkel a képekkel zsarolták Hoovert, aki kénytelen volt közbelépni. Az FBI igazgatóját Leonardo DiCaprio fogja alakítani.

Címkék: miújság hoover

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682314353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.22. 12:16:33

Biztos vagyok benne hogy Eastwood filmje a "Hereafter" ott lesz a 2011-es Oscar gálán mindenn jelentős kategóriában, és ezzel a J.Edgar Hoover filmmel is, érzésem szerint kitűnő filmet fog összerakni Clint bá ,és most sem fogunk csalódni benne, a színészeknek pedig ki fog járni egy-egy oscar jelölés is, Leonak biztosan,és talán haza is viheti,de nagyon messze van ez még,és nem tudni kik lesznek az ellenfelek!

Shyllard 2010.09.22. 15:56:14

@Dejdő: Ennyire ne vedd biztosra. DiCaprio mostanában tényleg jó filmekhez adja a nevét, de ha jobban megnézed a Viharszigetben rengeteg alkalommal játszotta túl a szerepét éshát az Inception-ban sem az ő alakítása (ami hiteles volt nagyon) a kiemelkedő. Attól még lehet bizakodni, nekem is spec az élő színészek közül ő a kedvencem.
süti beállítások módosítása