Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stewart és Brolin a Little Americában

2010.09.22. 15:01 koimbra Szólj hozzá!

Ron Howard csöppet elfoglalt mostanában, de ez nem akadályozza meg abban, hogy Brian Glazerrel karöltve a Little America producerei legyenek. A forgatókönyvet Peter Craig vetette papírra, aki a Bad Boys 3 szkriptjén ügyködik és A tolvajok városához (The Town) is köze volt, no meg a Cowboy Bebop mozis verzióján is dolgozott, de költségvetési gondok miatt dugába dőlt az egész elképzelés. Craig a Little Americát,  a Féktelenül (Speed) a Fekete kutya (Black Dog) keverékeként írta körül. A Movieweb információi szerint a főszerepben nagy valószínűséggel Kristen Stewart és Josh Brolin lesz látható.

A filmben Stewart egy 16 éves prostit alakít, aki véletlenül kinyír egy bandatagot, társai pedig a nyomába erednek. Menekülés közben leint egy teherautót (sofőrjét Brolin játssza), ami veszélyes anyagot szállít.

Címkék: miújság thrillerhír little america

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712315325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása