Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Discipline- The Hentai Academy (18+)

2010.09.23. 22:00 Armida komment

 

Mivel az utóbbi alkalmakkal olyan hentaikat mutattam, amelyeket szeritem tényleg csak erős idegzetű, haladó fanoknak ajánlott illetve tabu kedvelőknek, most simább vizekre evezünk és egy könnyed, vicces darabbal ismerkedünk. Személyes kedvencem, így erősen elfogult leszek vele szemben, csak előre szólok.

 

A Kondou Takashi rendezte Discipline hat OVA-ból áll és 2003-2004-ben került a nagyközönség elé. (Az ötlet az azonos című pornográf interaktív számgépes játékból eredt, melyet az ActiveSoft fejlesztett ki és a Kitty Media dobott piacra, még 2002-ben.) Amit mindenképpen ki szeretnék emelni, az maga a kivitelezés. Az egész sorozat részletesen kidolgozott grafikával jellemezhető, ami szerintem az egyik legfontosabb dolog ha hentait néz az ember. Történet és karakterek teljesen rendben vannak, no nem mintha olyan fontos lenne egy hentaiban hogy milyen a sztori, de azért mégiscsak jobb egy szépen kidolgozott, kerek egész történetet nézni, ráadásul a fordulatos sztori csak emel a minőségen.

In medias res kezdődik a történet és az első tizenöt másodperc arra világít rá, hogy itt bizony mindent meg fognak mutatni. Nincs is semmi "rejtett" dolog az aktusok közben- láttunk már olyan szuperextralightos hentait, amiben nem igazán fejtik ki az ilyen jeleneteket- de a Discipline-ben kellőképpen meg van oldva. A Saint Arcadia koleszbe új diák érkezik, Takuro Hayami. A srác alig lép be a főbejáraton, máris megakad a szeme a lépcsőt sikáló Saori popsiján. A lány illedelmesen bemutatkozik és körbevezeti a fiút. Meglepetések sora következik ezután: egy szobájában vígan maszturbáló lány (Yuuki), egy meztelenül flangáló (Nonomi) és egy a tanulás közben magával játszadozó (Maiko). A lányok a picit visszahúzódó Saori kivételével, egyértelműen jelzik, hogy mit szeretnének az újdonsült lakótársuktól és már az első lehetséges alkalommal leteperik. Másnap, suliba vezető úton egy szőke, parancsolgatós csajjal (Leona) ismerkedik meg. A lány persze azonnal tudtára adja hogy ki a főnök és az események folytatódnak. Az első iskolai nap rögtön le is "tesztelik" az osztálytársai Takuro-t, ott helyben, a terem végében, még az óra zajlik. Elsőre kicsit meglepett, hogy így történik a dolog, de aztán világossá válik, hogy mindenki ezt műveli ebben a suliban. Sőt...

Leona a rettegett, a szuper gazdag, a felsőbbrendű és főnöke minden diáknak. Inkább félnek tőle mint tisztelik, nemcsak azért mert anyagilag a zsebében van szinte az összes tanuló- sokak adósak felé- hanem mert perverz dolgokra is kényszeríti őket. Az osztályterem végében történő cumizás alkalmával a lányok számára világossá vált, hogy Takuro nem közönséges fiú, extra adottságokkal rendelkezik.

Ezt persze jelenteniük kell Leonának, aki azonnal parancsba adja, hogy vigyék elé a fiút, hadd győződjön meg róla személyesen is, ezáltal az első OVA gigantikus gruppennel ér véget.

Nem is szeretnék sokat spoilerezni, szerintem elég volt hogy leírtam miről szól az első epizód, de kedvcsinálónak még megemlítem, hogy ez tényleg a könnyedebb stílus kedvelőinek ajánlott. A kínzásos jelenetek sem olyan veszettül komolyak, inkább csak játéknak nevezném őket. Nem mondom van benne nemi erőszak is, de ezeket is valahogy úgy ábrázolják, mintha nem is lenne valójában erőszak. És persze lesz még meglepetés bőven, tessék majd odafigyelni Reina karakterére, aki Leona nővére és olyan kőkemény, hogy elbújhat mögötte a kishúga.

Lesz itt minden, amit egy enyhébb hentaitól elvár az ember: szex, gruppen, vibrátorok használata, golyó a szájba és az elmaradhatatlan cicicsengettyű. Az epizódok előrehaladtával szépen kiderül minden és bár a vége nekem túl akciódús (lövöldözés, robbantások) és sci-fi, azért helyes.

Komoly, mélyre szántó érzelmeket ne várjon senki- még akkor sem, ha Takuro-t gyengéd szálak fűzik a szerény Saorihoz, mert simán megszexel akármilyen és akármennyi csajt (mi tagadás, a hentaik nagy többsége ilyen)- de mindenképpen nézze meg aki kedveli ezt a gyengébb stílust, illetve kezdő hentai nézőknek kifejezetten ajánlott. A történetet telepakolták vicces jelenetekkel, nem használnám a negatívan csengő infantilis jelzőt, inkább azt mondom bájosan gyerekes. Egy szó mint száz, a Discipline a megfelelő szexjelenetivel, a sztorijával, a karaktereivel, a zenéjével és a szinkronhangjaival a tökéletes szintet éri el, amit ebben a könnyedebb stílusban anime elérhet.

 

A poszthoz a Filmdroid Facebookos oldalán tudtok hozzászólni. Csak beírjátok a keresőbe, lájkoljátok és már mehet is.

Címkék: anime

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132318421
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása