Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb Harry Potter és a Halál Ereklyéi előzetes

2010.09.23. 10:00 koimbra 2 komment

Novemberben a Harry Potter franchise epikus fináléjának az első felvonására ülhetünk be. A sebhelyeshomolkú roxforti diák és két barátja hosszú útra indul, hogy összegyűjtsék a Voldemort legyőzéséhez szükséges horcruxokat. Az egy év múlva érkezik folytatásban pedig a varázslóiskola ostromát láthatjuk, az alkotók azt ígérték, hogy ezzel aztán kárpótolva lesznek azok, akik a Félvér herceg esetében csak pislogtak, hogy senki nem állt útjába a gonoszoknak, mikor mindenféle akadály nélkül vonultak végig Roxforton.  David Yates igen jó munkát végzett, a stúdió teljesen meg van vele elégedve, ezért nem az utóbbi két epizódon kívül az utolsó kettévágott darab megrendezését is rábízták.

Címkék: előzetes harry potter könyvből film harry potter 7 fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72317260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrews 2010.09.23. 10:12:48

Megölték nem Voldemortot a 6. részben hanem más valakit de ez elég nagy spoiler. :)
Elírás volt?

Jó lesz ez a rész is látszik hogy a látvány erős lesz megint mi lesz a 2. részben amire végig csatát és akciót ígértek a szereplők??? :D
süti beállítások módosítása