Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carell bűvészkedik

2010.09.25. 15:00 koimbra 3 komment

Jim Carreynek ajánlották fel a Burt Wonderstone vígjáték főszerepét, ám ő inkább a Mr. Popper's Penguins-t választotta. Sebaj, mivel egy másik ismert komikust sikerült megnyerni a filmhez Steve Carell személyében. A forgatókönyvet John Francis Daley és Jonathon Goldstein vetették papírra, a nevükhöz fűződik a Horrible Bosses is, amelyen már az utómunkálatokat végzik.

Carell egy vegasi bűvészt fog játszani, aki véletlenül megöli partnerét. Szeretné önbecsülését helyreállítani és e közben a riválisával is versenyre kel. Egyelőre még nem találtak meg a megfelelő rendezőt és a forgatás kezdete sem ismert.

A színész most éppen pihen, a Crazy, Stupid Love-ot befejezték, a The Abstinence Teacher vígjátéknak az előkészületei most zajlanak és elvileg hamarosan hozzálátnak.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592322415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplicukor1987 2010.09.25. 23:19:16

Carrell esetén a komikus szót igencsak idézőjelbe kéne tenni...

Shyllard 2010.09.26. 10:57:41

@Krumplicukor1987: Hát pedig az Office-ban hatalmasakat alakít a csávesz annak ellenére, h filmekben nem nagyon tudja megállni a helyét (pl a Párterápia sztem borzalmasan unalmas és erőltetett volt)
süti beállítások módosítása