Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Haggis írja a The Equalizer filmet

2010.09.28. 21:35 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hete jelentették be, hogy mozifilmet készítenek a 80-as években futott The Equalizer sorozat alapján és a főszereplő Russell Crowe lesz. A széria producere, Mac Neufeld korábban is azon volt, hogy összehozzanak filmet és vágya valóra válik, legalábbis úgy tűnik.

A forgatókönyvre Paul Haggist, az Ütközések alkotóját állították rá és elképzelhető, hogy ő maga fog beleülni a rendezői székbe. Haggis nemrég fejezte be a The Next Three Days thriller utómunkálatait, ahol szintén Crowe-val dolgozhatott együtt. Úgy volt, hogy legközelebb a Ranger's Apprentice-hez lát hozzá, ám ebből jó idieg nem lesz semmi, mivel az MGM égisze alatt készülne a film és a stúdió most a mélyponton van.

Crowe játszaná Robert McCallt, aki titkos ügynökként tevékenykedett, majd úgy dönt, hogy kilép és tudását inkább egy kevésbé veszélyes porondon folytatja, olyan embereknek segített, akiknek szüksége volt védelemre vagy ki kellett deríteni valamit.

Címkék: miújság sorozatból film the equalizer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692330754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása