Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Maci Laci előzetes

2010.09.28. 10:16 koimbra 1 komment

A Foxi Maxi mozifilmet még nem jelentették be...egyelőre. De ha a Maci Laci hatalmas sikert fog aratani, számíthatunk rá, hogy be fogják jelenteni. Pedig sikerre van ítélve, hisz' Karácsonykor érkezik a mozikba, ráadásul 3D-s lesz, biztosra vehetjük, hogy a gyerekek addig nyaggatják szüleiket, míg elviszik őket a filmre. Eric Brevig, az Utazás a Föld középpontjába rendezője készítette az alkotást, Dan Aykoryd hangján szólal meg Maci Laci.

Címkék: trailer maci laci vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602328936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.09.28. 11:46:24

A probléma ugyan az vele, mint a Garfield-del: lemászik a CGI a képről. Egyszerűen nem tudnak normális történetet sem kerekíteni, mert ami izgalmas 5-10 percben, az már unalmas másfél órában. Az idétlenkedésen, és talán egy erőltetett tanulságon kívül másra nem lehet számítani.
süti beállítások módosítása