Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Skyline következő előzetese

2010.09.29. 21:48 koimbra 13 komment

Greg és Colin Strause maradnak az űrlényeknél, talán az AvP:R után azt próbálják bizonyítani, hogy igenis tudnak jó földönkívülis filmet készíteni. Bár lehet, hogy nagyon unták már az effektek fabrikálását, így levezetésképp összehozták a Skyline-t. A történet faék egyszerűséggel bír, a Földre bekukkantanak a gonosz idegenek és  az egész emberi fajt eltüntetnék a bolygóról. A főbb szerepet Eric Balfour, David Zayas, Brittany Daniel, Crystal Reed játsszák. Gyilkos alienekből nem lesz hiány jövőre sem, a Battle: Los Angelesben a címbéli város arculatát rendezik át, a The Darkest Hourban meg Moszkvában törnek-zúznak. Az előzetes után egy poszter is megnézhettek.

 

 

Címkék: trailer poszter skyline

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432333301

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sam Raimi új űrinváziós sci-fije 2010.09.30. 10:00:07

A Vulture magazin értesülései szerint Sam Raimi (Evil Dead, Pokolba taszítva, Pókember) és Bill Block, a District 9 producere komoly tárgyalásokba kezdett a Warner Bros-szal egy EDF-re keresztelt grandiózus sci-fi filmről. A film forgatókönyvírója Andr...

Trackback: Inception spoiler: Michael Caine lelőtte a poént 2010.09.30. 09:22:55

Ha még mindig nem sikerült volna kisilabizálnod, hogy pontosan mi is történt az Inception végén, akkor van egy jó hírünk (vagy inkább rossz, attól függ, hogy miként viszonyul az ember a lezáratlan befejezésekhez). Michael Caine, aki Leonardo DiCaprio k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.09.29. 22:17:42

Ez micsoda egy szar lesz. Azok a b*szomnagy lények nem tévesztettek filmet? Csak mert nagyon úgy tűnik...

Dejdő 2010.09.29. 22:49:07

Az előzetes alapján nem tűnik rossznak, de a szereplőgárda elég gyenge! És a rendező páros sem kecsegtető az AVP2 után!

gabbor 2010.09.30. 09:07:21

Nekem ez nagyon tetszik, jó lesz ez! Strause testvérek elég nagy filmekhez csináltak trükköket, ezzel nem lesz baj, a többit meglátjuk. Viszont még mindig azt mondom, hogy a Godzilla óta gyakorlatilag semmit nem fejlődött a trükktechnika. Ez is pont olyan.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.30. 10:48:50

De hogy lesz itt happy end? Be kell mutatni valahogy az idegeneknek, de ezt a sötét szobákban állva hogy teszik meg?

tjunior 2010.09.30. 10:52:31

Itt az idei 2012, látvány van, csak a szereplők meg ne szólaljanak.
Kicsit rontja a film esélyeit, hogy a 2012 azért látványosabb volt, a színészek és a rendező is "kicsit" nevesebbek.
Egyszer meglehet majd nézni biztosan.

Tipca 2010.09.30. 12:11:49

Még a végén moziban nézős lesz a dolog. Nagyon pofásan néznek ki mind az űrhajók, mind azok a hatalmas dögök.

@koimbra: Miért kéne happy-end? Sőt! Ne legyen happy end! Mindenki haljon meg, és legyen az űrlényeké a bolygó!

Alex Mahone 2010.09.30. 14:05:52

Emberek. Aliens versus Predator: Requiem. Mond ez nektek valamit? Olyan hiú ábránd abban reménykedni, hogy ez egy jó film lesz, mint nem is tudom, bízni a lottóötösben, az első látásra szerelemben, stb...

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.09.30. 16:42:32

Folyton popcorn moziznak az emberek ha valami fost kell védeni. És akkor jön két tökös, popcorn mozikat készítő pasas, akik a zsánerben otthonosan mozogva létrehoznak egy jó értelembe vett őrületet, korhatárral, trancsírral, egy egész város pusztulásával, mindezt a téma komolyságához (tehát nem komoly) illő olyan befejezéssel ami remekül összeköt több karakteruniverzumot, tehát csinálnak egy remekbeszabott igazi popcorn mozit, és nincsenek elismerve, mindenki húzza száját.
Tudjátok mi kell nektek?
A 10 éveseknek gyártott Rozsomák (direkt írom ezt a nevet) a tökéletesen kínos és kisiklott The Expendables, kiherélt és unalmas Vasember2, meg mindenféle (már bocsánat de) rakás f.s, amiről a marketing, meg a csordaszellem elhiteti, hogy nagy mozi. Ja meg 2012!!?? ... Jézus a kereszten!!!
Így lemaradtok az olyan mókákról, mint amilyen ez is lesz valószínűleg. Ráadásul függetlenbe nyomják.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.30. 17:03:13

@Nostro: Speciel nekem nincs bajom a rendezőkkel (én elvoltam az AvP:R-en), a trailer látványos filmet ígér jó csajokkal:) Nem egy nagy költségvetésű sci-fi, így csak azt remélem, hogy a sötét szobákban nem kezdenek el moralizálni meg hosszan dumálni.

Alex Mahone 2010.09.30. 17:39:44

@Nostro: az általad felsorolt négy film közül egy sem tetszett, sőt a Vasember 2 kifejezetten szar volt, szóval ez nem jött össze, nem ez kell nekem. Viszont ha már így feljött, most a Golyózáport igazán megnézném...
Egyébként a sors furcsa fintora (és visszaütő poén), hogy a "két tökös, popcorn mozikat készítő pasas" a fenti négyből háromban közreműködött.
Pardon, khhm, az Alien-Predator-téma mióta nem komoly? A két ikon mégis melyik filmjére lehetett rásütni, hogy vígjáték? (az AvP első része itt most nem játszik.)
Ha egy (esetünkben két) elsőfilmes rendező leül a kamera mögé, abból ritkán sül ki vitán felül zseniális film, bár volt már rá példa. Nem is ezt a szintet kellett volna megütni, elég lett volna egy közepesen élvezhető film, hogy ne akarja mindenki a két Strause fejét venni. De akik belepofátlankodnak két ekkora rajongósereggel bíró kultlény összeeresztésébe, csak azért, hogy egy se füle-se farka szar filmet hozzanak ki a témából, azok ne várják, hogy 2010-ben két Transformers, egy Wanted, Watchmen és megannyi látványos film után majd pont az effektek fogják elfeledtetni a néppel az előző kis "botlásukat".
Szerintem.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.09.30. 18:26:59

@Alex Mahone: Természetesen a felsorolt "szarfilm" példákat ki lehet egészíteni, és elsőre ezek jutottak eszembe, tehát nem teljeskörű.
Közreműködésük vizuális effekt tekintetében történt és nem forgatókönyv vagy rendezés, vagy vágás stb. így a vérszegény biztonsági beruházásként inkább leírható végeredmények minősége nem rajtuk múlott.
Az Alien és Predator univerzum külö-külön !! természetesen komoly dolog, szó nincs vígjátékról. Ami nem komoly az nem feltétlenül vígjáték egyébként. Az viszont már komolytalan amikor két gyilkológépet összeeresztenek, csakis a zsigeri élvezetek halmozása végett, mert ők aztán gyilkolnak rendesen. Így születtek olyan, akár kult státuszt is elérő játékok, képregények, könyvek, amik kétségtelenül hozzáadtak a popkultúrához, de komolynak semmiképp sem nevezném. És pont ezért tartom, remek alkotásnak a AsVSP:R filmet (meg az AvsP is) mert semmiképp sem akar belekontárkodni a két külön álló univerzum, kitűnő filmes múltjába, hanem egy önálló hangvételű, a már említett tömegkulturális (élvezethalmozás) jelenségnek megfelelő igényeket komolyan vett szándékkal kiszolgáló, talán már exploitation filmek is nevezhető mozit hoztak össze. Az általad említett se füle se farka sztori pedig szerintem inkább azt hangsúlyozta, hogy mennyire nem világosak az emberek, tehát a szereplők számára az erőviszonyok, vagy a dolgok miértjei.
Jól mondod, az effektek sokak számára kevés lehet egy idő után, vagy már most is, de pont ők azok akik nem ilyen módon szeretnének kibekkelni 90 vagy adott esetben 120 percet. Legalábbis előző filmjük nem erre utal (lásd terhes nők szájon át történő bepetézése egy PredAlien által. Egyébként hogy lehetne ezt komolyan venni?).
Remélem új filmjük is kaotikus lesz és nem mennek bele nyúlós moralizálásba.
Tőlük talán lehet azt várni, hogy ne lobogó amcsi zászlók előtt bizonyosodjon be az amcsi nép példás helytállása. Majd látjuk.

countrypecos 2010.09.30. 19:05:53

Hmm, engem érdekel. Bár az előző filmjeik tényleg nem voltak nagy számok.
OFF: I am number four jobban érdekel, azt már nézném is! :)

a8zoli 2010.09.30. 22:25:56

látványra nem rossz. ha a történet is elfogadható lesz akkor nem lesz ez rossz.
süti beállítások módosítása