Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Afflecknek ajánlották fel a Gangster Squad rendezői székét

2010.09.30. 11:49 koimbra 2 komment

Ben Affleck rendezői debütálása, a Hideg nyomon (Gone Baby Gone) csak a kasszáknál nem aratott sikert, ám A tolvajok városa (The Town) már jobban muzsikál pénzügyileg, a Warner pedig felkérte Afflecket, hogy dirigálja le a Tales from Gangster Squad thrillert. A történet a 40-es években játszódik és arról szól, hogy a los angeles-i zsaruk miképp próbálták elkapni a közismert gengsztert, Micky Cohent.

Cohen először Chicagoban dolgozott Al Capone oldalán, majd Los Angelesbe költözött, ahol egy-két műveletbe segített be, ezen kívül a piszkos pénzt mosta tisztára, végül adócsalás vádjával sikerült leültetni, 4 évet töltött a szövetségi börtönben.

A Gangster Squad a Los Angeles Times 2008-as cikksorozatán alapszik, a forgatókönyvet Will Beall veti papírra, aki korábban aki az Angyalok városában dolgozott rendőrként, most íróként ténykedik. Az L.A. Rex könyvének a megfilmesítési jogait Scott Rudin szerezte meg, ezen kívül a Castle sorozat szkriptjeit készíti.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr912334298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.30. 16:12:15

Puff mi meg még meg sem tudjuk nézni a Tolvajok városát :S

nickdundee 2010.10.16. 02:35:13

ja, azt már tudjuk mi történt Mickey Cohen bukása után az L.A. Confidential-ból, de azt nem hogy előtte milyen csúcsgengszter lehetett...azért remélem nem Ben Affleck fogja Cohen-t magát is életre kelteni.
süti beállítások módosítása