Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép a Trespassból

2010.10.04. 10:48 koimbra 2 komment

Joel Schumacher a Rossz társasággal (Bad Company) akciófilmmel adhatott volna újabb lökést karrierjének, ám a produkció megbukott, azóta sem engedték nagyobb költségvetésű produkció közelébe, a 30-40 milliós büdzséjű szekcióból válogathat. Utolsó nagyobb figyelmet kapott mozifilmje, A 23-as szám (The Number 23) volt, jelenleg a Trespass thrillert forgatja Nicole Kidman és Nicolas Cage főszereplésével. Kidman és Cage egy tehetős házaspárt játszanak, akikhez négy maszkos alak betör és túszul ejtik őket annak reményében, hogy hamarosan nagy összegre tesznek szert, ám nem megy minden az elképzeléseik szerint.

Címkék: képben trespass

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652343391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.10.04. 11:14:01

Hümmm! Na akkor talán majd ez! Kiderül Cage még mindig ripacskodik? Schumacher vajon egész jó filmet rak le? Kidman-t sem mostanában láttam jó filmben! Ráférne mindenkire egy meglepő siker! A story kicsit hasonlít sok más alkotásra....de talán nem lesz sablonos!

Globetrotter2014 2010.10.04. 14:19:15

ooooh, a batman akárvalahány (a második J Sch redezés) asszem maradandó élmény volt mind a nézők, mind a producerek számára. alig 3 feletti IMDB egy szuperprodukciótól, azért ezért jár valamai kis fejrekoppintás egy rendezőnek...
süti beállítások módosítása