Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ben és Casey Affleck írják át a The Trade forgatókönyvét

2010.10.08. 11:16 koimbra Szólj hozzá!

Még év elején írtam arról, hogy Ben Affleck és Matt Damon újra egy filmben fognak játszani. A két színész gyerekkori jó barátok, a Good Will Huntingban együtt játszottak és a forgatókönyvért kapott Oscar-díjjal be is kerültek Hollywood fő sodrába. Később Kevin Smith Dogmájában tűntek fel egymás oldalán és a valós történeten alapuló The Trade-ben is ők lesznek a főszereplők.

A hír után Damon azt mondta, hogy a projekthez nincs forgatókönyv, bár ez nem teljesen igaz, mivel Dave Mandel 2009-ben letett az asztalra egy ütős vázlatot, amelyet mindenki dícsért. Elképzelhető, hogy a színésznek nem igazán tetszettek a papírra vetett oldalak. Mindenesetre Affleck nemrég elárulta, hogy öccsével, Caseyvel közösen fogják átírni a szkriptet, Mandel ugyan jó munkát végzett, de ezt még szépen kipofozzák, hogy hozzá lehessen látni a forgatáshoz.

A cselekmény középpontjában Fritz Peterson és Mike Kekich állnak, akik a New York Yankees baseballcsapat játékosai voltak. Egy szép nagy úgy döntöttek, hogy feleséget cserélnek egymással, kezdetben még csak egy-két alkalommal fordult elő, majd egyre gyakrabban történt meg a dolog. Végül mindketten elváltak, Peterson járt jobban, ugyanis ő még mindig együtt van Kekich exével. Az ügy 1973-ban nagy felháborodást keltett.

Címkék: igaz történet miújság the trade

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422355899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása