Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Warrior's Way poszterek

2010.10.09. 12:25 koimbra 1 komment

A film kardpárbajokat és nindzsákat ígér, no meg némi western beütése is lesz a dolognak. A főhős a világ egyik legjobb bérgyilkosa, ám egy nap nem teljesíti a rábízott feladatot, eddigi életét is nyugodtabbra cserélné, ezért egy csendesnek tűnő helyet keres. Ám múltja elől nincs menekvés, kénytelen újra előkapni kardját. Jang Dong-gun játssza a főszerepet, Kate Bosworth az oldalán fog akciózni, Danny Huston és Geoffrey Rush is feltűnik. Év végén mutatják be a produkció, egyelőre nem tudni, hogy itthon mikor láthatjuk.

Címkék: poszter the warriors way

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262357955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Rorschach_ 2010.10.09. 20:13:46

A trailer metekintése után a véleményem a következő: Ninja Assassin, ötvözve a Sukiyaki Western Django-val, kicsi Kozuke Okami (Magányos Farkas és Farkaskölyök) fíling-el. Elég betegnek és katyvaszosnak tűnik, hogy akár jó is lehet.
süti beállítások módosítása